αλλαγή εδρας!

4 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
Jon Lord
Εικόνα: Jon Lord
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 23/09/2012

εχει αντιμετωπισει ποτε κανεις το προβλημα να μην εχει που να δηλωσει εδρα?με ''φιλοξενουσε'' ενας συναδελφος αλλα τωρα μου λεει να μαζεψω τα μπογαλακια μου και δεν εχω που να παω!γνωριζει κανεις καμια λυση...μπορω να δηλωσω εδρα συγγενικο ή φιλικο ιδιοκτητο ακινητο με υπευθυνη δηλωση δωρεαν παραχωρησης ή υπαρχει τεκμαρτο ενοικιο?ακουω αποψεις.

σημ.το προβλημα δημιουργειται επειδη εχω επιστρεψει επαρχια και τα χαρτια μου ειναι ολα Αθηνα , οποτε και δε μπορω να δηλωσω το σπιτι μου ως εδρα.

panos78
Εικόνα: panos78
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 18/06/2012

Νομιζω με μια υπευθυνη δηλωση λυνεται το θεμα.

Το τεκμαρτο ενοικιο έως τωρα δεν ισχυει από όσο ξέρω - στο μελλον ισως το αγαπημενο μας Κρατος απλωσει το ξερο του να μας παρει λεφτα και δι' αυτης της δικαιολογιας.

 

Mare
Εικόνα: Mare
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 06/02/2013

 Φυσικά και μπορείς!! Και εγώ το ίδιο έχω κάνει. Τεκμαρτό ενοίκιο δεν υπάρχει. Είχα προσκομίσει μια υπεύθυνη δήλωση ότι μου παραχωρεί το τάδε διαμέρισμα εμβαδού μπλα μπλα για την επαγγελματική μου εγκατάσταση.  

tolisspi
Εικόνα: tolisspi
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 23/12/2009

Συμφωνα με φιλο λογιστη θα επρεπε να οριστει τεκμαρτο μισθωμα...

Στεργίου Ελευθέριος
Εικόνα: Στεργίου Ελευθέριος
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 17/09/2012

 Αν γίνει με παραχώρηση, ειδικ'α για τους δικηγόρους (που έχουμε νόμιμη κατοικία το γραφείο μας) τότε δεν υπάρχει ανάγκη για να οριστεί τεκμαρτό μίσθωμα.... ακόμη τουλάχιστον.... αλλιώς στις μεγάλες πόλεις (Αθήνα Θεσσαλονίκη) η κατάσταση θα ήταν δράμα, όχι μόνο για τους νέους δικηγόρους που δεν πληρώνονται ουσιαστικά αλλά και για τους εργοδότες τους.... φαντάσου έναν μεγαλοδικηγόρο που απασχολεί καμμιά 10ριά άτομα.... να έχει να λαμβάνει καμμιά 10ριά τεκματρά μισθώματα....