αμοιβή-έγκληση

3 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
AlexiaM
Εικόνα: AlexiaM
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 08/01/2009

άκουσα το εξής: ότι για έγκληση για ακάλυπτη επιταγή, παίρνουν συν/φοι από Αθήνα 230 Ευρώ συνολικά (και με έξοδα!!!). Δηλαδή καθαρά υπολογίζω 230-160 παράβολα-15 ένσημα-12 ΦΠΑ=46 Ευρώ!!! είναι δυνατόν???? οκ, πήρε και τη ΔΠ, αλλά 43 Ευρώ??? ακούω απόψεις............(ελπίζω να ήταν μπλόφα του μηνυτή, αλλά δεν μασάμε...)

Yiannis
Εικόνα: Yiannis
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 30/03/2007

αμοιβή δηλ. 46 Ευρώ; Μπα...

ΕVITAKI
Εικόνα: ΕVITAKI
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 26/12/2009

Αλεξία μου, κι εγώ ακούω ότι τα πράγματα στην πρωτεύουσα είναι κάπως έτσι....ξεπεσμός πραγματικά..

Δυστυχώς πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι κάτι τέτοια περιστατικά απαξιώνουν το λειτούργημά μας.Δε λέω να αξιώνουμε υπέρογκες αμοιβές αλλά τουλάχιστον αξιοπρεπείς.Βέβαια, όλα είναι συνάρτηση και της ποιότητας.Το δικόγραφο που κοστολογείται με 46 € από τον πνευματικό δημιουργό του, ίσως υπολείπεται αρκετά σε ποιότητα...Ίσως βέβαια και όχι...Τι να πω...

Τέτοια περιστατικά πάντως, μετατρέπουν τους πελάτες σε "γυρολόγους", γυρνώντας από γραφείο σε γραφείο προσπαθώντας να πετύχουν τη χαμηλότερη τιμή.Αλίμονό μας! 

diwup
Εικόνα: diwup
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 05/11/2010

ενταξει, απ την αλλη ποσο πια παραπανω να παρεις για την εγκληση;;  ας οψεται το εισετι αγαπημενο σε πολλους εδω μεσα ΠΑ-ΣΟΚ που εκτοξευσε την μηνυση απο τα 10 στα 100 και την πολιτικη αγωγη την πηγε στα 60!!! δεν ειναι θεμα ουτε του δικηγορου ουτε του πελατη!!!