ΑΜΟΙΒΗ ΣΕ ΜΙΣΘΩΤΙΚΗ

4 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
destav
Εικόνα: destav
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 23/06/2009

πως καθοριζετε την αμοιβή σας στις μισθωτικές διαφορές αρμοδιότητος Ειρηνοδικείου όταν το μηνιαίο μίσθωμα είναι πολύ κατώτερο της προείσπραξης και είστε ο ενάγων που του χρωστάνε και επομένως γκρινιάζει που μπαίνει σε έξοδα?

manti
Εικόνα: manti
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 08/01/2009

Καλημέρα συνάδελφε!

Κόιταξε, οι πελάτες κατά κύριο λόγο κλαίγονται, βάσιμα ή αβάσιμα. Εσύ παρέχεις νομικές υπηρεσίες για τις οποίες πρέπει να λάβεις μια ανάλογη αμοιβή. Εντάξει, του πελάτη σου του χρωστάνε και πρέπει αν προβεί σε έξοδα που δεν είχε υπόψη του αλλά αυτό εσένα δε σε αφορά.

Από τη στιγμή που ορίζεις την αμοιβή σου στο κατώτερο όριο της προείσπραξης, πόσο πιο κάτω να πας? Αμοιβή ίση με ένα μηνιαίο μίσθωμα?

Εσύ θα το ζυγίσεις αν σε συμφέρει.

 

destav
Εικόνα: destav
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 23/06/2009

 μα το θέμα είναι ότι με ένα μίσθωμα της τάξης των 200 ευρώ και προεισπραξη 249 ανευ φπα συν 2 επιδοσεις με θυροκόλληση και χαρτόσημα δικαστ.ενσημο, τι να πρωτοζητήσεις και πως να μη διαμαρτυρηθεί και ο πελάτης?

manti
Εικόνα: manti
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 08/01/2009

Χαρτόσημα, δικ. ένσημο, εξοδα επιδόσεων, δεν μπαίνουν στην τσέπη σου και αυτό είναι σαφές στον πελάτη σου, ο οποίος θα διαμαρτυρόταν έτσι κι αλλιώς. Για δικαστήριο δεν πρόκειται? Αγωγή, παράσταση, προτάσεις? 200 ευρώ δεν το θεωρείς εύλογο?

Εναλλακτικά, κάνε συμφωνία ότι ο πελάτης καταβάλει τα έξοδα και κάνε εργολαβικό με αυξημένο ποστό σε περίπτωση επιτυχίας για την αμοιβή σου.

malmc123
Εικόνα: malmc123
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 20/11/2008

Μην πεσεις με τίποτα κάτω από την προείσπραξη!Λαβε υπόψη σου πόσες φορες πας (καταθεση, επιμελεια επίδοσης, δικαζεις, τριήμερο, ξαναπας να λάβεις αντίγραφο απόφασης..)δεν φταις εσυ αν ο εναγόμενος χρωσταει..