Αναβολή σε ποινικό

3 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
Στεργίου Ελευθέριος
Εικόνα: Στεργίου Ελευθέριος
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 17/09/2012

 για να πάρω αναβολή σε ποινικό (χωωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγο, απλά αυτά που ζητάνε από τους πελάτες μου δεν μπορούν να πληρωθούν καθώς είναι παλιές οφειλές από ανθρώωπους που έχουν μείνει χωρίς δουλειά και θέλω να το τραβήξω λίγο) τι πρέπει να κάνω... είναι πρωτοείσακτη....

michelle
Εικόνα: michelle
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 01/06/2011

Μπορείς να πάρεις έγγραφο από δημόσιο νοσοκομείο, ότι έχουν πρόβλημα υγείας και ότι πρέπει να παραμείνουν κλινήρεις για ένα διάστημα (συμπεριλαμβανομένης την ημερομηνία της δικασίμου). Εσύ θα παρασταθείς με εξουσιοδότηση, στην οποία θα αναφέρεις ρητα την κατοικία οδο αριθμό του κατηγορουμένου και θα βεβαιώνεις το γνήσιο της υπογραφής του πελάτη μόνος σου!!Επίσης θα σε συμβούλευα να περιμένεις έως τέλους μήπως είσαι τυχερός και πάρεις την πρώτη σου αναβολή λόγω ωραρίου και να έχεις για την επόμενη δικάσιμο να χρησιμοποιήσεις το κώλυμα στο πρόσωπο του κατηγορουμένου.

Στεργίου Ελευθέριος
Εικόνα: Στεργίου Ελευθέριος
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 17/09/2012

 

Επαναφέρω το θέμα, καθώς είδα ότι ετοιμάζεται νομοσχέδιο που σε περιπτώσεις αδυναμίας δεν θα υπάρχει προσωποκράτηση (βλ. http://www.express.gr/afieroma/eforia/630493oz_20120728630493.php3 ) αλλά από ότι μου είπανε δεν υπάρχει τρόπος κανένας να εισαχθούν σε νοσοκομείο... κάποιος άλλος λόγος που να μπορώ να πάρω αναβολή;;; παλιά πηγαίναμε και παίρναμε πρώτη αναβολή έτσι λέγοντας ότι κάτι έπαθε και χρειάστηκε να φύγει και εμείς πηγαίναμε σαν άγγελοι (κάτι θυμάμαι από την άσκησή μου δλδ.... )

 

Υπάρχει τρόπος να γίνει κάτι να αναβληθεί η δίκη;;; είναι κρίμα μεγάλο να επιβληθεί φυλάκιση, άσε  που θα κινδυνεύει και η (μόνη) δουλειά τους (είναι σεκιούριτι στο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης) το δικαστήριο είναι την Τετάρτη 

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Symeon
Εικόνα: Symeon
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 18/01/2010

Δεν χρειάζεται εισαγωγή σε νοσοκομείο. Αρκεί βεβαίωση από ιδιώτη ιατρό - θεωρημένη καλύτερα από τον οικείο ιατρικό σύλλογο- συνδυαστικά με την κατάθεση ενός μάρτυρα που θα βεβαιώσει το κώλυμα . Αφού είναι και πρωτοείσακτη, δεν θα έχεις κανένα πιστεύω πρόβλημα ( κι εγώ ό,τι θυμάμαι από την άσκηση.. ).