αναγκαστικη απαλλοτρίωση

4 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
elenasp
Εικόνα: elenasp
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 12/10/2010

Συνάδελφοι, αν κάποιος γνωρίζει:

Πώς μπορώ  να κινηθώ σε περίπτωση που ο πελάτης  μου σε περίπτωση αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτου του διεκδικεί αποζημίωση μεγαλύτερη απ'αυτή που έχει ορισθεί?Δεν έχω ξανασχοληθεί με κάτι παρόμοιο και οποιαδήποτε πληροφορία θα μου ήταν χρήσιμη!!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Yiannis
Εικόνα: Yiannis
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 30/03/2007

Εχει βγει δηλαδή απόφαση για προσωρινή τιμή μονάδος ή απλώς του έχει κοινοποιηθεί η αίτηση;

Ilva
Εικόνα: Ilva
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 12/04/2011

Συνάδελφε, κατ' αρχήν έχει ασκηθεί αίτηση για τον ορισμό προσωρινής τιμής μονάδος; Σε περίπτωση που το Δημόσιο έχει ασκήσει αίτηση για τον ορισμό προσωρινής τιμής μονάδος και εσύ θέλεις μεγαλύτερη τιμή από αυτήν που ζητείται με την αίτηση, μαζί με τις προτάσεις σου θα ασκήσεις και ανταίτηση όπου θα ζητάς τον ορισμό μεγαλύτερης τιμής. Προκειμένου να αποδείξεις και να υποστηρίξεις την ανταίτησή σου πρέπει να προσκομίσεις πρόσφορα συγκριτικά στοιχεία προς το ακίνητό σου. Τέτοια μπορεί να είναι τεχνικές εκθέσεις από μηχανικούς, κάποιο έγγραφο μεσιτικό γραφείο, αγγελίες πώλησης ακινήτων, συμβόλαια αγοραπωλησίας. Πρέπει αυτά όμως να αφορούν ακίνητα ομοειδή προς το απαλλοτριωθέν. 

elenasp
Εικόνα: elenasp
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 12/10/2010

συναδελφοι σας ευχαριστω πολυ πολυ για την αμεση απαντηση!llva η απαντηση σου με βοηθα αρκετα!!!

M4RIA
Εικόνα: M4RIA
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 28/01/2008

Έχει κανείς υπόδειγμα αίτησης για καθορισμό προσωρινής τιμής μονάδος; Έστω κάποια που σας έχουν κοινοποιήσει; Αν ναι, θα μου κάνατε μεγάλη χάρη!