Απορίες για άσκηση σε ιδιωτική τράπεζα.

kitro
Εικόνα: kitro
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 05/11/2007

Καλησπέρα!
Πρόκειται να ξεκινήσω άσκηση σε μια ιδιωτική τράπεζα και θα ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι το "καθεστώς" που επικρατεί ως προς τις άδειες,τι γίνεται σε περίπτωση που πρέπει να πάρεις άδεια για λόγους υγείας και επίσης σε περίπτωση που θέλεις να διακόψεις την άσκησή σου στην τράπεζα και να φύγεις τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση?

Είμαι τελείως άσχετη με το θέμα και θέλω πριν ξεκινήσω να γνωρίζω τουλάχιστον κάποια πράγματα για να έχω κάποια ιδέα για το πώς γίνεται η άσκηση σε ιδιωτική τράπεζα,τί δικαιώματα έχω και πώς μπορώ να τα "προστατεύσω" καλύτερα. !frown

Όποια πληροφορία υπάρχει είναι ευπρόσδεκτη.Ευχαριστώ πολύ! !rolleyes

almos
Εικόνα: almos
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 07/10/2006

Σε αυτά τα ερωτήματα δεν είναι δυνατόν να δοθούν γενικές απαντήσεις, καθώς οι συνθήκες άσκησης ποικίλουν από τράπεζα σε τράπεζα αλλά και από υποκατάστημα σε υποκατάστημα της ίδιας τράπεζας. Αρκετοί φίλοι μου, πάντως, οι οποίοι κάνουν την άσκησή τους σε τράπεζα είναι γενικά ευχαριστημένοι, ιδίως από την άποψη του ωραρίου. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να διακόψει την άσκησή του σε τράπεζα και να συνεχίσει να ασκείται σε κάποιο δικηγορικό γραφείο, πρέπει, αν θυμάμαι καλά, να προσκομίσει στον Δικηγορικό Σύλλογο τις αντίστοιχες δηλώσεις/βεβαιώσεις διακοπής και συνέχισης της άσκησης.