αποτελέσματα πανελλήνιου διαγωνισμού υποψήφιων δικηγόρων Απριλίου 2016

5 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
fb
Εικόνα: fb
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 30/06/2016

Συνάδελφοι καλησπέρα, μήπως κατά τύχη έχει λάβει κανείς κάποια πληροφόρηση σχετικά με το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα των πανελληνίων υποψήφιων δικηγόρων του Απριλίου? Θα κάνουν κάνα τετράμηνο όπως την προηγούμενη φορά? Έχει ακούσει κανείς κάτι σχετικό? Ευχαριστώ

lelox
Εικόνα: lelox
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 05/10/2015

Καλημερα συναδελφε..εχω ακουσει πολλες αντικρουομενες πληροφοριες..ακουσα οτι θα βγουν πολυ πιο συντομα απο οτι την περασμενη φορα..ακουσα ομως και οτι θα βγουν προς σεπτεμβρη!ειλικρινα δεν ξερω..αλλα επειδη ειμαστε στην Ελλαδα ας υπολογιζουμε για σεπτεμβρη..δυστυχως!και κατσε εσυ και γω μεχρι τοτε να αναμενουμε για ενα καθολου βεβαιο αποτελεσμα!

blankio
Εικόνα: blankio
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 29/08/2015

Ρε παιδιά τι νόημα έχει να συζητάμε τσάμπα και να αγχωνόμαστε, από τη στιγμή που ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει ΤΙΠΟΤΑ σίγουρα σχετικά με το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα; Όταν είναι να βγουν θα βγουν και δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να το επισπεύσουμε.....

lelox
Εκτός σύνδεσης

συμφωνω απολυτα σε αυτο!εσεις παιδια δωσατε τωρα;

fb
Εικόνα: fb
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 30/06/2016

Ναι, εγώ τώρα έδωσα. Όντως, συμφωνώ κι εγώ στο ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο παρά να περιμένουμε, απλώς είπα μήπως είχε ακούσει κάποιος κάτι, γιατί είχα ακούσει κι εγώ να λένε ότι αυτή τη φορά μάλλον θα βγουν πιο γρήγορα από την προηγούμενη, αλλά δεν το βλέπω! Τώρα μάλλον για Σεπτέμβρη πάει το πράγμα!

lelox
Εκτός σύνδεσης

πως τα ειδες τα πραγματα;πως πηγες;