Άρχισαν τα όργανα για τις επικείμενες εκλογές ΕΑΝΔΑ!

2 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
Rebel Assault
Εικόνα: Rebel Assault
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 09/10/2006

[size=14]Απόψεις που θα απασχολήσουν...

http://www.facebook.com/notes/dimitrios-papageorgiou/eanda/122682177750337#!/notes/dimitrios-papageorgiou/eanda/122682177750337 [/size]

alexiost
Εικόνα: alexiost
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 16/12/2007

Θοδωρη δεν γινεται να διαβαστει διοτι πρεπει να εισαι φιλος με τον γραφοντα.. οποτε κανε copy paste

Rebel Assault
Εικόνα: Rebel Assault
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 09/10/2006

[size=14]Παραθέτω τις απόψεις του συναδέλφου κ. [b]Δημητρίου Παπαγεωργίου[/b] κατά παράκληση του [b]Αλέξη[/b]:

[blockquote]ΕΑΝΔΑ

Κοινοποίηση
Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010 στις 1:07 μ.μ.
Ξεκίνησε ήδη η προεκλογική για την ΕΑΝΔΑ. Το αποτέλεσμα της προηγούμενης εκλογής είναι σαφές οτι με δεσμεύει ακόμη στη μη συμμετοχή μου ως υποψηφίου. Δε με δεσμεύει όμως ως ψηφοφόρο και νέο δικηγόρο, ο οποίος οφείλει να διατυπώσει επίσημη θέση. Επί τρεις διαδικασίες όσοι παλαιότερα διατελέσαμε στην ηγεσία της ΔΑΠ ακούσαμε δεκάδες μαζικές επιθέσεις περί κοψιμάτων, απολυταρχικής νοοτροπίας και κυβερνητισμού.
Δεν μίλησε κανένας από τους δημοκράτες επιτιθέμενους για το έργο που έκαναν τα παιδάκια (δηλαδή εμείς) της νομικής τότε. Επειδή θα τα έχετε ίσως ξεχάσει αναφέρω επιγραμματικά: δίκτυο ενημέρωσης φοιτητών, περιοδικά όπου έγραφαν οι πάντες, νομικά συνέδρια και ημερίδες με προσωπικότητες, παρουσία στα πανεπιστημιακά όργανα και επιπροσθέτως διασκέδαση. Και πάνω από όλα με μαζική οργάνωση και συμμετοχή κρατούσαμε τη σχολή πάντοτε ανοικτή παρά τα συνεχή αιτήματα για καταλήψεις. Αυτά έκαναν τα κακά παιδιά και οι σκληροί συνδικαλιστές της νομικής.
Πάμε να δούμε τώρα τι έκαναν οι επικριτές μας που κυριάρχησαν δύο φορές στην ΕΑΝΔΑ.
1) Σεβασμός στη δημοκρατία: Ο πρώτος με τεράστια διαφορά σε ψήφους Ν.Καρυστινός εκτός των θέσεων ευθύνης. Αντ΄αυτού συμμαχίες και με άλλες παρατάξεις για τη θεσούλα και εναλλαγή για ένα χρόνο στο αξίωμα του Προέδρου κατί που δεν γίνεται ούτε στα πενταμελή των δημοτικών σχολείων. Γενική συνέλευση των μελών (έστω για κόψιμο πρωτοχρονιάτικης πίτας, αν είναι τόση δυσάρεστη η συζήτηση για θέματα ουσίας) καμία.
2) Έργο. ΦΠΑ: αντίδραση καμία. Φήμες περί μειώσεως της δικηγορικής ύλης: αντίδραση καμία. Εκδόσεις: καμία. Συνέδρια: κανένα (τα παιδιά του indubio συγκέντρωσαν δεκάδες προσωπικότητες στην Αράχωβα προσφάτως με τεράστια συμμετοχή), ημερίδες: καμία, δημιουργία κανονικού αρχείου μελών με ταμειακώς εντάξει μέλη ώστε το σωματείο αυτό να έχει δύναμη στη διεκδίκηση: εννοείται κάνενα βήμα εμπρός, τρόποι ενίσχυσης του μερίσματος μιας και μειώνονται δραματικά τα συμβόλαια και προτάσεις (πχ μέσα από τα γραμμάτια των δικαστηρίων): καμία.
3) Αναντίρρητη προσφορά. Πρόταση για κατώτερο μισθό ασκουμένου και νέου δικηγόρου: Κανένα αποτέλεσμα και εννοείται οτι δεν μπορώ να χαρακτηρίσω όποιον πιστεύει οτι σε αυτές τις εποχές θα έρχεται ένα σωματείο να ορίζει με πόσο θα πληρώνει ο κάθε επαγγελματίας τους εργαζόμενούς του. Κάποια πάρτι χειμώνα και καλοκαίρι.
Είμαι βέβαιος οτι θράσος για διεκδίκηση της ψήφου των νέων δικηγόρων θα υπάρχει και πάλι από τους ίδιους. Έχω τεράστια απορία όμως για το τι θα κάνουν οι συναδελφοί μου την ώρα της κρίσης που το σωματείο μας πρέπει να μετατραπεί από ανενεργό σχήμα ικανοποίησης διάφορων συμπλεγματικών καταστάσεων σε μοχλό πίεσης και προάσπισης των δικαιωμάτων όλων μας. Πρόσωπα υπάρχουν: Αρκεί να ανοίξουμε τα μάτια μας σε όλες τις ηλικίες.
http://www.facebook.com/notes/dimitrios-papageorgiou/eanda/122682177750337#!/notes/dimitrios-papageorgiou/eanda/122682177750337
[/blockquote][/size]