Άσκηση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα

4 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
Markella
Εικόνα: Markella
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 24/09/2010

Γεια σας! Όταν το 18μηνο της άσκησης έχει ολοκληρωθεί, όμως λόγω άλλων υποχρεώσεων ο ασκούμενος αδυνατεί να δώσει στις επερχόμενες εξετάσεις του ΔΣΑ(εν προκειμένω της περιόδου Σεπτεμβρίου 2010), υπάρχει πρόβλημα να καταθέσει τα δικαιολογητικά την επόμενη εξεταστική περίοδο (του Μαρτίου), εφόσον εξακολουθεί να είναι εγγεγραμμένος σε δικηγορικό γραφείο ως ασκούμενος? Ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε απάντηση!

CosmicVoyager
Εικόνα: CosmicVoyager
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 13/11/2008

Όχι κανένα.Πρέπει να δώσεις μέσα στις δύο επόμενες εξετάσεις από τότε που τελειώνει το 18μηνο.Μπορείς να δώσεις και μετα αλλά πρέπει να περάσεις ένα τυπικό πειθαρχικό 9δεν είναι τίποτα το σπουδαίο).Θα σου τα πούνε και στο σύλλογο αυτά.

nefili
Εικόνα: nefili
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 28/03/2009

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟ?ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ...ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΥ, ΤΑ ΕΙΠΑ πολυ καλα Κ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ Κ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ Κ ΙΣΩΣ Κ ΜΕΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ...ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ!

Markella
Εικόνα: Markella
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 24/09/2010

Ξέρω ότι οι εξετάσεις αυτές δεν είναι δύσκολες, όμως λόγω της ενασχόλησης μου και με άλλο επαγγελματικό τομέα πολύ εντατικά δεν κατόρθωσα να διαβάσω καθόλου και θα προτιμούσα να δώσω τον Μάρτιο αξιοπρεπώς προετοιμασμένη. Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή πάντως!

ninaki
Εικόνα: ninaki
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 21/09/2010

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑ! ΤΥΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΡΩΤΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!