ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ

6 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
aliki
Εικόνα: aliki
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 27/04/2009

καλησπερα, χρειαζομαι τη βοηθεια σας, αν γνωρίζετε. Παρέλαβα τον διορισμό μου την Παρασκευή αλλά από χθες το βράδυ με έπιασε έντονος βήχας και πυρετός και σήμερα ο γιατρός που ήρθε σπίτι να με δει μου είπε ότι έχω βροχίτιδα και θα πρέπει να πάρω αντιβίωση για 10 ημέρες και να μην εκτεθώ καθόλου στο κρύο, πόσο μάλλον να πάω για τη διεξαγωγή εκλογών σε ορεινό δήμο της επαρχίας. Τι μπορώ να κάνω τώρα? Πρέπει να προσκομίσω κάποια ιατρική βεβαίωση και αν ναι που? Τηλεφώνησα στην Εισαγγελία και αντί να μου δείξουν έστω μία κατανόηση που τουλάχιστον θέλησα να τους ενημερώσω εγκαίρως και όχι την τελευταία στιγμή μου είπαν ότι τώρα τον παρέλαβα τον διορισμό και δεν γίνεται τίποτα. Δεν έχω όμως ακόμη πληρωθεί και δεν μπορεί να υποχρεωθώ να βγω έξω με πυρετό και σπαστική βρόχίτιδα. Παρακαλώ όποιος ξέρει ας με διαφωτίσει.

Advocate
Εικόνα: Advocate
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 06/05/2008

"Οι αναπληρωτές, με παραγγελία του εφόρου της περιφέρειας, αναπληρώνουν τους απουσιάζοντες ή κωλυομένους για οποιοδήποτε λόγο τακτικούς αντιπροσώπους της δικαστικής αρχής, ή τους βοηθούν στην εκτέλεση των καθηκόντων τους."

Αυτό προέρχεται από το Π.Δ 96/07 αρθ. 68 παρ. 7β'. Εκτιμώ οτι θα πρέπει να ενημερώσεις με κάποιο τρόπο τον Έφορο των δικαστικών αντιπροσώπων ήτοι τον αρμόδιο Πρόεδρο Πρωτοδικών προσκομίζοντας και μια ιατρική βεβαίωση για καλό και για κακό. Καλύτερα από αύριο και όχι τελευταία στιγμή ώστε να ενημερωθεί ο αναπληρωματικός αντιπρόσωπος και να αναλάβει καθήκοντα την Παρασκευή. Ελπίζω να βοήθησα.

aliki
Εικόνα: aliki
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 27/04/2009

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση, αλλά το ερώτημα που ανακύπτει τώρα είναι θα πρέπει άραγε να ενημερώσω το Πρωτοδικείο της περιφέρειας όπου διορίστηκα στην επαρχία και να αποστείλω εκεί την ιατρική βεβαίωση ή από τη στιγμή που είμαι Αθήνα και δεν έχει εκδοθεί ακόμη η διατακτική μου, μπορώ απλώς να ενημερώσω τον Πρόεδρο Πρωτοδικών Αθηνών για το κώλυμα που μου ανέκυψε και θα ξεμπερδέψω?

Advocate
Εικόνα: Advocate
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 06/05/2008

Αφού δεν έχεις πάρει διατακτική και θα έπρεπε να ξαναπάς στο Πρωτοδικείο, τότε ξεκίνα την ενημέρωση από δω και στη συνέχεια ενημέρωσε το Πρωτοδικείο στο οποίο υπάγεται το τμήμα σου. Πάντως αυτά που σου είπαν ήταν μόνο και μόνο για να σε "ξεφορτωθούν"..

nefili
Εικόνα: nefili
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 28/03/2009

ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 16 ΟΤΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΣΚΗΣΩ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΟΥ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ Κ ΕΧΩ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Κ ΕΓΩ.

aliki
Εικόνα: aliki
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 27/04/2009

Iliana, προς ενημερωση σου να σου πω ότι σήμερα πήρα τηλέφωνο στη Γραμματεία Πρωτοδικών στο κτίριο 6 και μου είπαν ότι πρέπει να ενημερώσω τον έφορο στο Πρωτοδικείο της περιφέρειας που διορίστηκα. Έτσι και έκανα, πήρα στην Γραμματεία του Εφόρου εκεί και μου είπαν να αποστείλω ταχυδρομικώς μία "αιτηση όπου θα ζητώ την αντικατάστασή μου για λόγους υγείας" και σχετική ιατρική βεβαίωση περί τούτου και για σιγουριά να τους τα στείλω και με φαξ. Τόσο στην Εισαγγελία όσο και στο Πρωτοδικείο Αθηνών μου είπαν ότι από δω δεν γίνεται τίποτα και αρμόδιο είναι πια μόνο το Πρωτοδικείο που καλείσαι να εκτελέσεις τα καθήκοντά σου. Σε ενημερώνω για να προβείς και εσύ στις ανωτέρω ενέργειες για να είσαι 100% εξασφαλισμένη.

nefili
Εικόνα: nefili
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 28/03/2009

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΣΚΗΣΩ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΚΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. [b]ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ. [/b]ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΟ ΖΗΤΗΜΑ.