ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ

5 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
theodwra dik
Εικόνα: theodwra dik
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 04/12/2013

Γεια σας συναδελφοι, γνωρίζει κανείς την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί σε αυτεπάγγελτο διορισμό. Με έχουν διορίζει σε διαδικασία υπερχρεωμένων. Πρέπει να κόψω γραμμάτιο προείσπραξης; Τα ένσημα και το ΦΠΑ τα καταβάλλω εκ των προτέρων; Πως πληρώνομαι; Είναι η πρώτη φορά που συμμετεχω στη νομική βοήθεια και δεν ξέρω καθόλου τα διαδικαστικά.

mourmour
Εικόνα: mourmour
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 18/12/2011

Δεν κοβεις προεισπραξη και αντι για ενσημα γραφεις ατελως,παντου προσκομιζεις αντιγραφα της πραξης διορισμου. Ως προς το θεμα της απυ υπαρχειδιχογνωμια, νομιχω ομως πως εκδιδεται αφου βγει η αποφαση καταθεσεις ολα σου τα χαρτια στο υπουργειο και εγκριθει η πληρωμη

sofianaxos
Εικόνα: sofianaxos
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 08/04/2010

 οπωσδήποτε θα κόψεις ΑΠΥ, διαφορετικά δεν πρόκειται να πληρωθείς. ΄Έχει έρθει και εγκύκλιος για αυτό το θέμα, που έλεγε όσοι δεν είχαν κόψει να στείλουν, για να πληρωθούν. Προείσπραξη όπως ειπώθηκε δεν κόβεις. Τα ένσημα θα τα ζητήσεις από τον πελάτη διότι δεν δικαιολογούνται σαν έξοδα, οπότε δεν είσαι υποχρεωμένη να τα πληρώσεις εσύ η ίδια. Δώσε μου ένα μέιλ να σου περάσω οδηγίες για τα δικαιολογητικά και για την ΑΠΥ.

mourmour
Εικόνα: mourmour
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 18/12/2011

excuse me...στη γραμματεια εμενα μου ειπαν σημειώνουμε ατελως στη θεση των ενσημων...δεν ισχυει?

sofianaxos
Εικόνα: sofianaxos
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 08/04/2010

 εγώ έχω κάνει ποινικό αυτεπάγγελτο και εκεί δίνεις παράσταση στην εισαγγελέα... αν σου είπαν ατελώς για τα υπερχρεωμένα τότε έτσι θα ναι!

Mare
Εικόνα: Mare
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 06/02/2013

 Δεν κολλάμε ένσημα. Σημειώνουμε απλά σε ό,τι καταθέτουμε ΑΤΕΛΩΣ-ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.