Αυτό θα πει δικηγορία !

Χωρίς απαντήσεις
rotomano
Εικόνα: rotomano
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 02/07/2009

Στο πιο κάτω άρθρο διαβάζουμε ότι συνάδελφος ποινικολόγος (κατά δήλωσή του - δεν δίνουν οι δικηγορικοί Σύλλογοι στην Ελλάδα τέτοιες διαβαθμίσεις και τίτλους) και σούπερ-σταρ των τηλεοράσεων θα ζητήσει διακοπή δίκης κακουργήματος, διότι έχει .... άλλες υποθέσεις τις ίδιες μέρες να χειριστεί !

Αυτό θα πει δικηγορία κυρίες και κύριοι συνάδελφοι !
Ζητάμε και από τους κκ Δικαστές διευκολύνσεις για να ασκούμε το επάγγελμά μας απρόσκοπτα, κι ας είναι η πιο σημαντική υπόθεση στο Πανελλήνιο !

ΥΓ: Αυτά όμως ισχύουν ΜΟΝΟΝ για τους αστέρες-μεγαλοδικηγόρους. Εσύ νέε δικηγόρο μην τολμήσεις να ζητήσεις να κρατηθεί μια υπόθεση έστω μόνο για λίγη ώρα ακόμη και για να πας πχ στην τουαλέτα. Θα στην πουν από την έδρα και θα στο αρνηθούν, αφού δεν το προβλέπει ο Κώδικας .....
!yikes

=======================================

Διακοπή της δίκης Γρηγορόπουλου ζητάει ο Αλ. Κούγιας
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=122419

Ολιγοήμερη διακοπή της δίκης για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου θα ζητήσει ο συνήγορος υπεράσπισης του ειδικού φρουρού Επαμενώνδα Κορκονέα, Αλέξης Κούγιας.

Με ανακοίνωσή του ο δικηγόρος δηλώνει ότι θα ζητήσει τη διακοπή και όχι την αναβολή της δίκης, [b][u]καθώς όπως αναφέρει πρέπει να παραστεί σε άλλες υποθέσεις[/u][/b].

Η δίκη έχει οριστεί για τις 20 Ιανουαρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας.