β γυρος εκλογες

4 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
diwup
Εικόνα: diwup
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 05/11/2010

Ανακοίνωση 6 "Δικαστικοί Αντιπρόσωποι Επαναληπτικών Εκλογών"

1. Οι τακτικοί δικαστικοί αντιπρόσωποι θα ασκήσουν οι ίδιοι τα καθήκοντά τους στα εκλογικά τμήματα, στα οποία έχουν διορισθεί, εφ’ όσον σε αυτά διενεργείται επαναληπτική εκλογή είτε για ανάδειξη δημοτικής αρχής είτε περιφερειάρχη.
2. Όσοι δικαστικοί αντιπρόσωποι μεταβούν στην Επαρχία, θα παραλάβουν για την πληρωμή τους πρόσθετη διατακτική. Η παραλαβή της θα γίνει από την Εισαγγελία Αθηνών (κτ. 16), από την Τετάρτη 10-11-2010, με την προσκόμιση αντιγράφου του αρχικού διορισμού και εγγράφου για την πιστοποίηση της άσκησης των καθηκόντων τους (π.χ. αντίγραφο αποσπάσματος πρακτικού Νο1, ή βεβαίωση παράδοσης σάκου, ή βεβαίωση Εφορευτικής Επιτροπής ή σχετική υπεύθυνη δήλωση).

3. Για τους αναπληρωματικούς δικαστικούς αντιπροσώπους θα γίνει από το Πρωτοδικείο Αθηνών, το οποίο είναι αρμόδιο από την εκλογική νομοθεσία, νέος διορισμός από τον πίνακα των ήδη διορισθέντων αναπληρωματικών των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, για την Αττική. Για Πρωτοδικεία της Επαρχίας θα γίνει διορισμός μόνον εφόσον υποβληθεί από αυτά σχετικό αίτημα.

Για την αποζημίωση των αναπληρωματικών δικαστικών αντιπροσώπων που θα μεταβούν στην Επαρχία, θα εκδοθεί διατακτική η οποία θα παραληφθεί από την Εισαγγελία από την Τετάρτη 10.11.2010 μετά την ανακοίνωση των διορισμών.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Εικόνα: ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 20/08/2007

Δηλαδή όσοι ήμασταν αναπληρωματικοί δικαστικοί αντιπρόσωποι στην επαρχία, τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε? περιμένουμε νέους διορισμούς αύριο?κ μετά νέα διατακτική? στην εισαγγελία δεν ήξερε η υπάλληλος να μου πει...

diwup
Εικόνα: diwup
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 05/11/2010

ναι, θα ξαναγινει κληρωση μεταξυ αντιπροσωπων μονο, που ειχαν διορισθει ως αναπληρωματικοι την περασμενη κυριακη....καινουργια διατακτικη επισης

ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Εικόνα: ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 20/08/2007

συγνώμη κιόλας που επιμένω...αλλά ποιό είναι το νόημα της νέας κλήρωσης μεταξύ μας?θα κληρωθούμε σε άλλο μέρος?λιγότεροι?

diwup
Εικόνα: diwup
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 05/11/2010

τι να σου πω χριστινα για το νοημα των τεκταινομενων στο ελλαντισταν.....υποθετω οτι θα ειναι λιγοτεροι αυτη τη φορα και αφου γινει νεος διορισμος, λογικα μπορει να σε στειλουν αλλου..δεν ξερω .. θα δουμε αυριο.