ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ SOS

3 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
Mariam
Εικόνα: Mariam
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 07/03/2011

Ο Δικηγόρος που ασκήθηκα-λόγω προσωπικής μας διαμάχης- αρνείται να μου δώσει Βεβαίωση οτι ασκήθηκα κοντά του προκειμένου να λάβω το πιστοποιητικο άσκησης για τις εξετάσεις του Μαρτίου,τις παραστάσεις τις έκανα με συνεργάτη του αλλά αρνείται επίσης να μου βεβαιώσει οτι ο εν λόγω Δικηγόρος είναι συνεργάτης του.Ο συνεργάτης του με τον οποίο έκανα τις παραστάσεις δέχεται να μου βεβαιώσει οτι καθ'ολη τη διάρκεια της άσκησης μου ασκήθηκα κοντά του αλλα δεν γνωρίζει αν ο σύλλογος θα κάνει δεκτή την βεβαίωση του.Σε αυτή την περίπτωση τι πρέπει να κάνω ώστε να λάβω το πιστοποιητικό άσκησης???

periplanomenos
Εικόνα: periplanomenos
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 26/08/2010

Συμφωνα με το Αρθρο 6 § 1 του Κωδικα Δικηγόρων επιτρέπεται η συγχρονος ασκησις του ασκουμενου εις πλειονας του ενος δικηγορων μεχρι των τριων το πολυ δικηγορων.  Ρωτα και στο συλλογο που ανηκεις! Καλη επιτυχια!

law81
Εικόνα: law81
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 10/09/2010

Από την στιγμή που έκανες έναρξη της άσκησής σου στον συγκεκριμένο Δικηγόρο, ήδη ο σύλλογός σου έχει ενημερωθεί σχετικά. Επομένως, δεν είναι σωστό να μην σου δώσει βεβαίωση. Παρόλα αυτά μην στεναχωριέσαι. Αρκεί η βεβαίωση του συνεργάτη δικηγόρου ότι έκανες την άσκησή σου εκεί. Και εφόσον οι παραστάσεις σου έγιναν με τον τελευταίο, είσαι καλυμμένη. Πάρε λοιπόν την βεβαίωση αυτή, προσκόμισέ την στον Σύλλογό σου και ανάφερέ τους και την άρνηση του προηγούμενου δικηγόρου να σου δώσει βεβαίωση. Καλή επιτυχία!

Mariam
Εικόνα: Mariam
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 07/03/2011

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Τελικά με κάλυψε ο συνεργάτης του, θέλω να πιστεύω τέλος καλό...