Βεβαίωση του Δικηγόρου ότι ασκηθήκατε κοντά του

3 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
doraeanda
Εικόνα: doraeanda
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 18/09/2011

Παρακαλώ, για να μην πηγαινω στο συλλογο αδικα, ηθελα να ρωτησω αν από τον συλλογο δινεται συγκεκριμενο εντυπο βεβαιωσης του δικηγορου στον οποιο εχει κανει ο ασκουμενος ασκηση. Μπορω να συνταξη μόνη μου μια βεβαίωση? Αν ο σύλλογος δίνει έντυπο βεβαίωσης υπάρχει κάποιο υπόδειγμα? ευχαριστω!

mpimpi84
Εικόνα: mpimpi84
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 01/11/2010

Μπορεις και μόνη σου! Απλά να μην ξεχάσεις να αναφέρεις το διάστημα της άσκησης. Δηλάδη... Βεβαιώνω οτι η ...ασκήθηκε κοντάσ μου για διάστημα απο ... μέχρι ...

gpot
Εικόνα: gpot
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 03/10/2010

ΒΕΒΑΙΩΣΗ

Η/Ο κατωθι υπογεγραμμεν     ..........................,δικηγορος (ΑΜ ) βεβαιώνω ότι ο/η..................................,ασκουμέν..    δικηγόρος του Δικηγορικου Συλλόγου ............ (ΑΜ  )  ασκήθηκε κοντά μου συνεχώς από την ημέρα της εγγραφής της/του στον Δικηγορικό Σύλλογο .......... και στα μητρώα ασκουμένων,ήτοι    00/00/00 μέχρι και την ημέρα υποβολης της αίτησης και συμπλήρωσης του δεκαοχταμήνου.Κατά την διάρκεια της άσκησής της/του  έδειξε ήθος,επίδοση και άριστη διαγωγή.

Η παρούσα χορηγείται για να χρησιμοποιηθεί σαν δικαιολογητικό σε εξετάσεις άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, προς στην αρμόδια επιτροπή.

Η/Ο βεβαι..

Τόπος/ημερομηνια

doraeanda
Εικόνα: doraeanda
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 18/09/2011

ωωωω............. τελεια! δεν ξερετε απο τι κοπο με βγαζετε! ευχαριστω πολυ!