δουλεια γεωτρησης-κτηματολογιο

2 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
AlexiaM
Εικόνα: AlexiaM
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 08/01/2009

ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ (ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΘΗΚΟΦ) Ο Α ΠΗΡΕ ΤΟ Α ΚΑΕΚ ΚΑΙ Ο Β ΤΟ Β ΚΑΕΚ. ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Β ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ Α ΚΑΕΚ. ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤ.ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ Α ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΝ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ Α ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒ.ΔΙΑΝΟΜΗΣ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΡΥΝΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Β ΚΑΕΚ. ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Α.6$4 ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΝΩ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ Ή ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΔΗΛΟ ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΘΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΜΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟ? Ή ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΚΟΥΣΙΑ (Α 6&3 β)?

CosmicVoyager
Εικόνα: CosmicVoyager
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 13/11/2008

Νομίζω ότι αφού η δουλεία φαίνεται στο τίτλο ιδιοκτησίας μπορείς να το διορθώσεις με τη διαδικασία του προδήλου πολύ εύκολα.Δεν νομίζω ότι γίνεται με το 6παρ.3(Μονο για αγνώστου ιδιοκτήτη) ή το 6 παρ.4(μόνο για διαφορά τμ)

AlexiaM
Εικόνα: AlexiaM
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 08/01/2009

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΤ.ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ (ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΩΣ ΔΙΑΝΟΜΗ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΥΠΟΘ), ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΗΛ. ΜΕ ΠΡΟΔΗΛΟ Ή 6$4. ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ 6$3 ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΟΠΑΡ. β ΜΕ Κ΄ΛΥΠΤΕΙ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΥΠΟΠΑΡ. α ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η β (ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΙΤΛΟΥ). ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ