ΕΦΟΡΙΑ

4 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
nefili
Εικόνα: nefili
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 28/03/2009

ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΑΝΔΑ ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ...
1) ΤΟ Ε9 ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ...ΛΟΓΙΚΟ???
2) ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ , ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΝΑΙ 65 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ, ΕΓΩ ΣΑΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΑ 10 Τ.Μ. ΜΟΝΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΩ? ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
3) ΤΕΛΟΣ ΠΗΡΑ ΜΠΛΟΚ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΣΟΔΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ... ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ...ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΩ ΚΑΙ ΠΟΙΑ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ!!!

CosmicVoyager
Εικόνα: CosmicVoyager
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 13/11/2008

Σφραγίζεις το μποκ των αποδείξεων πάνω αριστερα έχει ειδικό χώρο μία μία τις σελίδες και τις αριθμείς εις διπλούν όπως είναι πάνω δεξιά.Όταν πας εκεί θα τα τρυπήσουν.Στο βιβλίο δεν κάνεις τίποτα εκτός από το τρύπημα(θεώρηση).Για τα τμ μην αγχώνεσαι αφού έχεις εδρα το σπίτι σου.Μονο όταν σου παραχωρεί χώρο συνάδελφος χρειαζεται ιδ.συμφωνητικο παραχώρησηςχώρου 25τμ. Για το Ε9 θα σου πουν στην εφορία αλλά δεν χρειάζεται το πρωτότυπο όπως είπες αντίγραφο μόνο.

nefili
Εικόνα: nefili
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 28/03/2009

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!

Advocate
Εικόνα: Advocate
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 06/05/2008

Να συμπληρώσω κτ. Στο βιβλίο αν δεν είναι αριθμημένες οι σελίδες θα σου πούν να τις αριθμήσεις εσύ, οπότε κοίτα να βρείς ένα με αρίθμηση (αν δεν έχει το δικό σου) για να μην παίζεις με αριθμούς...Άντε και καλές εγγραφές!

nefili
Εικόνα: nefili
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 28/03/2009

thanx!!!