Εκλογές και κομματικοί αντιπρόσωποι

2 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
angel80
Εικόνα: angel80
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 25/03/2008

Οι εκλογές πέρασαν αλλά εγώ είχα άσχημη εμπειρία με κομματικό αντιπρόσωπο και από ό,τι έχω ακούσει δεν είμαι μόνο εγώ. Οι κομματικοί αντιπρόσωποι είναι απλοί παρατηρητές της διαδικασίας και μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις. Τι μπορούμε να κάνουμε όμως εμείς όταν δημιουργούν προβλήματα κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας και της διαλογής; Αν κάποιος μιλάει στο κινητό του και χαζογελάει πχ; Αν προσπαθεί να σου επιβάλλει την άποψή του για το πώς θα γίνει η διαλογή γιατί βιάζεται; Μπορούμε να τον απομακρύνουμε από το τμήμα και να ζητήσουμε αντικατάστασή του από άλλον του συνδυασμού του;

Agnoula
Εικόνα: Agnoula
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 11/10/2008

Εάν σου δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα, τον διώχνεις από το εκλογικό τμήμα αμέσως.
Αν σε απειλήσει, σου επιτεθεί φραστικά κλπ κλπ που θα το κάνει όταν τον διώξεις απλά καλείς την αστυνομία.
Αν και οι περισσότεροι είναι θρασύδειλοι και μόλις σε δουν να αγριεύεις σταματούν να γαβγίζουν...

Σε εμένα ένας από αυτούς...(που μάλλον έκανε εκλογές πρώτη φορά) μου έκανε στο πρωτο μισάωρο ένσταση διότι μπήκα να βοηθήσω στο παραβάν μια ηλικιωμένη μετά από δική της παράκληση.
Μόλις μου έφερε την ένσταση, την υπέγραψα, την απέρριψα και με κοίταζε...και μου λέει, μα καλά δεν θα την συζητήσεις μετα την ψηφοφορία???
Πολύ απλά και με περισσή αδιαφορία του απάντησα ότι δεν θα ασχολούμαι με εσένα σήμερα....
Κάθε φορά που έμπαινα στο παραβάν να βοηθήσω κάποιον, γυρνούσα ειρωνικά και του έλεγα..."ξέρεις ε...και εσύ τώρα γράψε την ένστασή σου και φερτην μου να στην απορρίψω".

Μπορείς να απομακρύνεις όποιον δημιουργεί πρόβλημα στην εκλογική διαδικασία ανά πάσα στιγμή !

angel80
Εικόνα: angel80
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 25/03/2008

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Φοβήθηκα να αντιδράσω την πρώτη κυριακή και μου έκανε τη ζωή κόλαση ενας. Τώρα θα ξέρω.