Εξετάσεις για Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος

2 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
joanrf
Εικόνα: joanrf
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 30/09/2015

Συνάδερφοι καλησπέρα! Είμαι ασκούμενος και συμπληρώνω το χρόνο άσκησης 30 Οκτωβρίου. Το καλοκαίρι είχα μιλήσει με υπάλληλο του Υπουργείου, ο οποίος μου είπε ότι επικρατέστερες ημερομηνίες των εξετάσεων είναι 21-22 -23 Οκτωβρίου, το γεγονός όμως ότι δεν έχει βγει ακόμη προκήρυξη, με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μάλλον οι εξετάσεις θα λάβουν χώρα το τελευταίο τριήμερο του Οκτωβρίου. Το θέμα είναι ότι θα συμμετάσχω σε εξετάσεις μεταπτυχιακού και δεν έχω προετοιμαστεί για τις συγκεκριμένες εξετάσεις. Από τον κώδικα καταλαβαίνω ότι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα αν δεν συμμετάσχω σε έναν διαγωνισμό αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας. Γνωρίζετε κάτι σχετικό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΔέσποιναM
Εικόνα: ΔέσποιναM
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 14/01/2017

Συνάδελφοι, καλημέρα. Είμαι ασκούμενη και πρόκειται να δώσω εξετάσεις κατά την επόμενη εξεταστικη περίοδο. Θα μπορούσε κάποιος να με κατατοπίσει σχετικά με την ύλη στην οποία πρέπει να επικεντρωθώ, καθώς και σχετικά με τα νομοθετήματα που θα πρέπει να έχω μαζί μου κατά την ημέρα των εξετάσεων, κυρίως αναφορικά με το εμπορικό και δημόσιο δίκαιο; Ευχαριστώ πολύ.

sonia10
Εικόνα: sonia10
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 22/03/2016

Συνάδελφοι, καλησπέρα!

Είμαι ασκούμενη και πρόκειται να δώσω εξετάσεις κατά την επόμενη εξεταστική περίοδο. Δύναται κάποιος να με κατατοπίσει σχετικά με τα νομοθετήματα που θα χρειαστώ κατά τη διάρκεια των εξετάσεων; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.