ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

4 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
Όσιρις
Εικόνα: Όσιρις
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 02/02/2008

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΣΑ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2010.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ , ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ... ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ , Ή ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΑΙΟ , ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ?

ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ , ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ , ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΠΟΥ Α' (ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ , ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ) , ΑΠΛΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΩ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΜΟΥ Ή ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ)?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ , ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ , ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ , ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!

rubens
Εικόνα: rubens
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 20/11/2008

Στο site του δσα δε βλέπω ανακοίνωση όπως λένε ότι θα βγει στο πρώτο δεκαήμερο του Μάρτη για να αρχίσουμε την προσκόμιση των δικαιολογητικών.
Τώρα για το πιστοποιητικό αρκεί μια υπεύθυνη δήλωση. Πάρ'τους τηλέφωνο καλύτερα.

CosmicVoyager
Εικόνα: CosmicVoyager
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 13/11/2008

Το νωρίτερο που θα πρέπει να υπολογίζεις είναι τέλη Απριλίου για τις γραπτές εξετάσεις αν και εγώ το βλέπω για μέσα στον Μάϊο(έτσι συνηθίζεται).Πιστοποιητικό θα πρέπει να πάρεις από την μονάδα σου.....έτσι έλεγαν σε παλαιότερες εξετάσεις

parapapam
Εικόνα: parapapam
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 22/02/2010

O dikigoros pou ekana askisi ine para Areio Pago, me pollesipothesis efetiou....Afto pou me anisixi oti i an den simplirwsw tis 30 (me irinodikiou i prwtodikiou) pou exoume mallon de tha kataferw na dwsw....iparxi kapios pou mpori na mou dwsi merikes irinodikiou as mou pm!!!!Ine amesi anagi!

Advocate
Εικόνα: Advocate
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 06/05/2008

Ακόμα κι αν δε βρείς κάποιον, οι γραμματείς στο Πρωτοδικείο ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν συμπληρώνοντας τις υπολειπόμενες παραστάσεις.