ερώτηση σχετικά με εξετάσεις Σεπτεμβρίου..

8 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
el
Εικόνα: el
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 27/07/2011

Καλησπέρα σε όλους! έχω μια ερώτηση για τις εξετάσεις δσα για τον σεπτέμβριο...συμπλήρωσα το 18μηνο τον Μάρτιο, έκανα κ τα χαρτιά μου για τις εξετάσεις του Απριλίου αλλά επειδή κάνω μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, δν μπόρεσα τλκ να έρθω ελλάδα για να δώσω..ξέρω πως δν υπάρχει πρόβλημα να δώσω τον σεπτέμβρη, αν όμως δεν δώσω κ τώρα (υπάρχει μια περίπτωση να συμπέσουν οι εξετάσεις με την ορκομωσία μου και δν ξέρω τι θα κάνω..), θα περάσω πειθαρχικό επειδή θα συμπληρωθούν 2 χρόνια από τότε που γράφτηκα στον σύλλογο ως ασκούμενη και δν θα έχω την άδεια, έτσι δν είναι? το πειθαρχικό είναι τυπικό (σε περίπτωση που το περάσω τλκ) ή υπάρχει περίπτωση να έχω μεγάλο πρόβλημα? επίσης αν δώσω τον σεπτέμβρη κ κοπώ, μετά πάλι θα περάσω πειθαρχικό επειδή δν θα έχω την άδεια στα 2 χρόνια?

ουφ τι άγχος....

ευχαριστώ!!

Lilouf
Εικόνα: Lilouf
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 10/03/2011

 Καλημέρα,

έχω την εντύπωση οτι μετά απλά ξαναγράφεσαι ως ασκούμενη και τρέχει πάλι ο χρόνος της άσκησης ώστε να ξαναδώσεις. 

Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος

el
Εικόνα: el
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 27/07/2011

ευχαριστώ για την απάντηση! :-)

νομίζω ότι αυτό συμβαίνει την πρώτη φορά που δν πας στις εξετάσεις, το πρόβλημα με εμένα είναι ότι τώρα συμπληρώνονται 2 χρόνια από τότε που γράφτηκα ως ασκούμενη κ η (αγενέστατη) υπάλληλος στο τμήμα ασκουμένων μου είπε για πειθαρχικό, αλλά χωρίς πολλές λεπτομέρειες..δηλ. δν ξέρω ποια ειναι η διαδικασία με το πειθαρχικό όπως επίσης κ αν πρέπει να περάσω πειθαρχικό κ στην περίπτωση που δώσω τώρα κ κοπώ..αν κ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δώσω κ θα θυσιάσω αν χρειαστεί την ορκομωσία μου εδώ..:-(  να υποθέσω ότι είναι πάρα πολύ νωρίς για να μαντέψουμε πότε θα είναι οι εξετάσεις ε? ξέρω ότι πέρσι έγιναν τέλη οκτώβρη..

Lilouf
Εικόνα: Lilouf
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 10/03/2011

 Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι περίπου, θα δώσω κι εγώ τώρα και επίσης συμπληρώθηκε 2ετία. Αλλά η ιδια η αγενής όταν πήγα και ρώτησα, δεν μου ανέφερε το θέμα του πειθαρχικού...τι να σου πω..θα το ψάξω πάλι βέβαια.

Όσο για τις εξετάσεις, στις 30/09/2011 θα βγει το πρόγραμμα οπότε ναι, μέσα στον Οκτώβρη κάποια στιγμή θα δώσουμε τα γραπτά.

Επίσης ο σύλλογος αναφέρει αυτό στις ανακοινώσεις : " Σε περίπτωση μη προσέλευσης στο διαγωνισμό ή αποκλεισμού από τον διαγωνισμό, η επανεγγραφή στο Βιβλίο Ασκουμένων γίνεται αμέσως μετά τη μη προσέλευση ή τον αποκλεισμό."

 

el
Εικόνα: el
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 27/07/2011

ναι το ξέρω αυτό κ αυτό μου συνέβη σίγουρα last time που δν πήγα τλκ....δηλ. ξαναγράφτηκα στο μητρώο ασκουμένων

τι να σου πω, την προηγούμενη φορά που είχα στείλει μια φίλη μου να ρωτήσει, έτσι της είχε πει...κ στο τηλ. που της είπα "μου έχουν πει θα περάσω πειθαρχικό αν δν πάρω τώρα την άδεια" μου είπε απλά ναι κ τπτ παραπάνω γιατί δεν καταδέχεται να δώσει πληροφορίες από το τηλ...έλεος! λες τλκ να μην ισχύει? τι να πω, άκρη δν βγάζω..

zoev
Εικόνα: zoev
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 15/11/2010

Μήπως να ζητήσετε  με αίτησή σας εγγράφως ενημέρωση σχετικά με τη διαδικαία που ακολουθείται σε αντίστοιχες περιπτώσεις μπας και βγάλετε άκρη? Γιατί ορισμένοι θεωρούν πως ο σύλλογος είναι "το μαγαζάκι" τους και μπορούν να συμπεριφέρονται όπως θέλουν... 

el
Εικόνα: el
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 27/07/2011

έχεις απόλυτο δίκιο ;-)

το πρόβλημα είναι ότι είμαι εξωτερικό κ πώς θα κάνω αυτήν την αίτηση...?θα στείλω πάντως μια φίλη μου να ρωτήσει πάλι μπας κ βγάλω άκρη γιατί όχι μόνο δν μπορώ να πάρω πληροφορίες από το τηλ. αλλά μου είπαν ότι δν θα είναι καμιά τους εκεί μέχρι αρχές σεπτέμβρη, οπότε δν μπορώ να πάω η ίδια να ρωτήσω όταν έρθω ελλάδα..

el
Εικόνα: el
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 27/07/2011

πάντως γενικά-κ αυτό με ενδιαφέρει κυρίως- το πειθαρχικό είναι τυπικό ή υπάρχει περίπτωση να απαγορεύσουν σε κάποιον να δώσει τις εξετάσεις ή να του βάλουν πειθαρχική ποινή ή οτιδήποτε άλλο? δν έχω ιδέα...

Σταυρούλα Τομαρά
Εικόνα: Σταυρούλα Τομαρά
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 06/08/2011

Περνάς ΣΙΓΟΥΡΑ πειθαρχικό. Τα υπόλοιπα απαραιτήτως τα συζητάς με το γραφείο των ασκουμένων!