ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ

Χωρίς απαντήσεις
Όσιρις
Εικόνα: Όσιρις
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 02/02/2008

ΕΙΜΑΙ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΣ , ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΩ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ - ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Ή ΜΟΤΟΣΙΚΛΈΤΑΣ (ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ , ΤΙ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗ Ή ΠΩΛΗΤΗ , ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ Κ.Τ.Λ.) , ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΥΜΑΤΟΣ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ (ΠΟΙΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ - ΠΟΙΝΙΚΕΣ , ΑΣΤΙΚΕΣ - ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΕΙΡΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ).

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΣ (ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ) , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΌΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΘΕΤΟΥΝ ΑΣΤΗΡΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΕ ΜΜΕ (ΑΣΧΕΤΑ ΤΟ ΛΟΓΟ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΛΟΓΩ ΑΘΕΜΙΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΏΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΜΜΕ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΕΙΟΥ ΔΙΚΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ , ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΚΠΟΜΠΗ?