φορολογικό

2 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
x32klaw
Εικόνα: x32klaw
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 31/03/2010

Στα βιβλία εσόδων-εξόδων πόσες στήλες έχετε στα έσοδα και τι ακριβώς περνάτε? Έχετε φτιάξει νέα μπλοκ για ΑΠΥ και τι γράφετε επιπλέον? Πώς τα βλέπετε τα πράγματα με τις συνεχείς αλλαγές?

Rebel Assault
Εικόνα: Rebel Assault
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 09/10/2006

Μετά την υποχρέωση υπογραφής από λογιστή (βλ. είδηση εδώ) βρες λογιστή να σού τακτοποιήσει το σύμπαν. Από την επιλογή αυτή του υπουργείου προκύπτει ότι το Δημόσιο θέλει να αποφύγει τον κατακλυσμό ερωτημάτων και διορθώσεων στις Δ.Ο.Υ., με το να ασχοληθούν υποχρεωτικά οι "εξειδικευμένοι" λογιστές με την υποβολή των δηλώσεων και την συμπλήρωση των βιβλίων μας! Μετάφραση και συμπέρασμα: εμείς θα επιβαρυνθούμε και με την ακοιβή του λογιστή.

Όλα αυτά που κάνει το υπουργείο έχουν ως άποτέλεσμα την άνοδο του κόστους υπηρεσιών στην Ελλάδα και την μείωση της ανταγωνιστικότητας φυσικά.

-----------------------------------------------------------------

Θεόδωρος Ορέστης Σκαπινάκης

x32klaw
Εικόνα: x32klaw
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 31/03/2010

Ευχαριστώ για την απάντηση.Αν τα βιβλία ή οι ΑΠΥ έχουν κάποια λάθη, που νοούνται ως τυπικές παραβάσεις για την εφορεία, ο λογιστής φέρει ευθύνη? Συνέχεια αλλαγές...πολύ άγχος.Και τώρα το νέο φορολογικό που περνάει.Τι θα γίνουν όλοι οι μικροί δικηγόροι? Πώς θα επιβιώσουμε?