ΚΛΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ - ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ

3 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
vasobou
Εικόνα: vasobou
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 08/02/2016

Καλησπερα σας.

Ο πελάτης μου κατηγορείται για κλοπή ρεύματος επί διάστημα 2 ετών, κατά το οποίο ωστόσο διάστημα το ακίνητο το εκμίσθωνε. Ωστόσο, εκ παραδρομής δεν είχε αλλάξει το όνομα στη ΔΕΗ, με αποτέλεσμα αυτή να μηνύει τώρα τον πελάτη μου-ιδιοκτήτη.

Αν προσκομίσω το μισθωτήριο και το Ε2, όπου φαίνεται ότι τον επίδικο χρόνο στο ακίνητο δεν έμενε ο πελάτης μου, είναι αρκετό για την αθωωσή του?

Οποιαδηποτε βοήθεια πολύτιμη. Ευχαριστώ πολύ.

julianna
Εικόνα: julianna
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 14/05/2014

συνάδελφε,

όπως λες το μισθωτήριο και το Ε2 είναι πολύ σημαντικά. Θα σου συνιστούσα αν και δεν αναφέρεις σε ποιο στάδιο της ποινικής διαδικασίας βρίσκεται η υπόθεση να γράψεις ένα υπόμνημα και στη ΔΕΗ και να προσκομίσεις τα παραπάνω.

 

 

LaGraine
Εικόνα: LaGraine
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 16/11/2017

Ακριβώς αυτό, αν η διαδικασία είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο -επειδή δεν διευκρινίζεις το "κατηγορείται"-, θα ήταν καλό να κανει μια δήλωση αυτοπροσώπως ο πελάτης σου στη ΔΕΗ, την οποία θα πρωτοκολλήσει και θα φωτοτυπήσει, και με την οποία θα προσκομισεις Ε2 και μισθωτήρια... επίσης, αν παράδειγμα ο πελάτης σου μισθώνει πολλά χρόνια το ακινητο (ακόμα και σε άλλους μισθωτές) καλο ειναι να το αναφέρεις, για να δείξεις ότι δεν εχει ουσιαστικά τον έλεγχο του ρολογιού εδώ και πολύ καιρό...επίσης, έχω την εντύπωση οτι η ΔΕΗ ενδιαφέρεται κατά βάση για την είσπραξη των προστίμων και όχι τόσο για την κίνηση της ποινικής διαδικασίες 

vasobou
Εικόνα: vasobou
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 08/02/2016

Συνάδελφοι, σας ευχαριστω πολύ για τη βοήθεια σας. Διευκρινίζω, λοιπόν, ότι το δικαστήριο είναι την άλλη εβδομάδα, δεν έχω πάρει ακόμα αντίγραφα δικογραφίας αλλά σε κάθε περίπτωση θα προσκομισθούν μισθωτήριο και Ε2. Πιστεύω θα είμαι καλυμμένη.

Και παλι ευχαριστώ!