ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

4 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
georgialex
Εικόνα: georgialex
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 20/04/2010

1ον:η κ.υ.α. αν προσεξετε κανει αναφορα ΜΟΝΟ στους δικηγορους αθηνων,όπου κι αν αυτοι ασκησουν καθηκοντα.γιατι αυτη η εξειδικευση και με τους αλλους τι γινεται?
2ον:ειναι προβλημα να επικολλησουμε στα βιβλια ετοιμα ψηφοδελτια με τους υποψηφιους ωστε μετα να βαζουμε σταυρους,αντι να γραφουμε κατεβατα χιλιαδων υποψηφιων?
3ον:υπαρχει ΤΕΛΙΚΑ δευτερος γραμματεας και τι γινεται στην περιπτωση που ο ενας,εστω,θελει να ψηφισει αλλα δεν δυναται λογω αποστασης απο το τμημα του(οχι τοσης βεβαια που να δικαιολογει απαλλαγη)?
Ευχαριστώ

Agnoula
Εικόνα: Agnoula
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 11/10/2008

2ον: Θα επικολλήσεις έτοιμα ψηφοδέλτια...δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

bjh
Εικόνα: bjh
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 12/10/2010

Αν επικολλήσεις έτοιμα ψηφοδέλτια δεν πιάνει το "καρμπόν" οπότε θα πρέπει να γράψεις ιδιογράφως τους σταυρούς σε κάθε αντίγραφο. Σε κάθε περίπτωση η λύση του ψηφοδελτίου είναι καλύτερη από τις φωτοτυπίες που θα κυκλοφορήσουν από τα φωτοτυπικά μηχανήματα του υπογείου της Εισαγγελία ( τα οποία προσοχή δεν έχουν την πρωτότυπη σφραγίδα της Νομαρχίας όπως τα κανονικά των Βιβλίων). Στις προηγούμενες εκλογές την είχαν πατήσει αρκετοί.

bjh
Εικόνα: bjh
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 12/10/2010

Διευκρινήστηκε αν οι 2 γραμματείς στα Τμήματα Αθηνών και Θεσ/κης θα είναι και για τις 2 Κυριακές ή μόνο για την πρώτη, όπως στις εκλογές του 2006?

angieee
Εικόνα: angieee
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 02/11/2010

[b]Οι γραμματείς Αττικής και Θεσσαλονίκης είναι 2 μόνο την πρώτη Κυριακή. Τη δεύτερη Κυριακή δικαιούμαστε μόνο έναν. [/b]
Ρώτησα στο Υπουργείο Εσωτερικών και μου το είπαν ρητά, μάλιστα με παρέπεμψαν και στο ΦΕΚ Β 1699 / 2010, όπου προβλέπονται τα σχετικά με τους γραμματείς στη σελίδα 27053. Είναι η απόφαση 62432 / 2010.