λήψη απόφασης απο Πρωτ.Πειραιώς

3 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
argy
Εικόνα: argy
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 25/11/2007

Καλησπέρα.Ήθελα να ρωτήσω εάν δικηγόρος Αθηνών μπορεί να λάβει αντίγραφο αποφάσεως Πρωτ.Πειραιά , χωρίς να έχει παρασταθεί στη σχετική δικάσιμο.Εάν ναι, αρκεί απλή εξουσιοδότηση του πελάτη;Απαιτείται θεώρηση του γνησίου της υπογραφής του;Πρόκειται για πελάτη που αγνοεί τι γίνεται με την υπόθεσή του, ο δε δικηγόρος του άφαντος και με ρωτά κατά πόσο μπορώ να αναλάβω από εδώ και στο εξής.Ευχαριστώ.

taniaxad
Εικόνα: taniaxad
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 06/02/2007

Καλημέρα,

Από την εμπειρία μου με μία απλή εξουσιοδότηση του πελάτη στην οποία θα σου έχει θεωρήσει γνήσιο υπογραφής ακόμη και συνάδελφος δικηγόρος μπορείς να πάρεις αντίγραφο της απόφασης. Όσον αφορά στο θέμα της συνέχισης της υπόθεσης από εσένα μετά από άλλον συνάδελφο, για να μην έχεις πρόβλημα με το σύλλογο καλό θα ήταν να ζητήσεις από τον πελάτη να σου φέρει απόδειξη ότι έχει παραλάβει το σύνολο των εγγράφων του από τον άλλο δικηγόρο καθώς και ότι ο τελευταίος δεν έχει καμία οικονομική απαίτηση κατά αυτού. Ελπίζω να σε κατατόπισα κάπως.

Yiannis
Εικόνα: Yiannis
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 30/03/2007

Ναι οντως, στον Πειραια θα σου ζητησουν εξουσιοδοτηση του διαδικου με θεωρημενο το γνησιο υπογραφης για να παρεις αποφαση και δικογραφα.

argy
Εικόνα: argy
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 25/11/2007

Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!