ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ 2013

4 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
afrodite
Εικόνα: afrodite
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 27/08/2013

Έχει κανείς ιδέα τί διαβάζουμε για το μεταπτυχιακό του δημοσίου; Εκτός από Διοικητικό και Συνταγματικό!

Ευχαριστώ

ylaw26
Εικόνα: ylaw26
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 19/12/2012

    

     Καλησπέρα , γνωρίζει κανείς  αν είναι ανοιχτα στη Γραμματεία του Δημοσίου  (της Νομικής Αθηνών )για αιτήσεις για το μεταπτυχιακό παρά την αναστολή λειτουργίας του ΕΚΠΑ ?? τηλεφωνώ και δεν απαντά κανείς , έχει προθεσμία μέχρι και την παρασκευή  αλλά υποθέτω θα δώσουν παράταση για αιτήσεις αν ειναι κλειστά  , ευχαριστώ !!! 

afrodite
Εικόνα: afrodite
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 27/08/2013

Δεν το ξέρω! Εγώ λέω να πας από εκεί. Δεν έχει σημασία που  δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα! Μπορεί άνετα να είναι εκεί! Εκτός από Συνταγματικό και Διοικητικό, διαβάζουμε και δικονομία;

 

Ευχαριστώ

ylaw26
Εικόνα: ylaw26
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 19/12/2012

    Δυστυχώς δεν βρισκομαι στην Αθήνα για να κάνω επιτόπια έρευνα , αλλά πληροφορήθηκα οτι ειναι κλειστα πράγματι και βλέπουμε απο δευτέρα και δεν ξέρω ποτε θα ανοίξουν διοτι κατι ακούω και για απεργίες απο δευτέρα !! καλος Οκτώβρης Νοέμβρης οι εξετάσεις και αποτελέσματα αν μείνουν κλειστά ... Για το διάβασμα φίλη που έχει περάσει μου είπε να διαβάσω τα πάντα !!!  αλλα πιστεύω τεχνικά θέματα δικονομίας δεν θα μπουν μη σε πάρω στο λαιμό μου καλό είναι να ξέρεις πως ασκείται η αίτηση ακύρωσης και με ποια προθεσμία :)

kiriaki.p
Εικόνα: kiriaki.p
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 22/09/2009

 

Βρίσκεται κάποιος στη γραμματεία για να καταθέσουμε τα δικαιολογητικά;