Μεταπτυχιακό Εξειδικευμενο δημοσιο δικαιο Νομικης Αθηνας-Μπορντω

3 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
nomikaria
Εικόνα: nomikaria
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 28/04/2010

Καλησπέρα,

Θα ήθελα ν αρωτήσω όποιον-α  γνωρίζει πληροφορίες σχετικα μετο Μεταπτυχιακό Εξειδικευμενο δημοσιο δικαιο Νομικης Αθηνας-Μπορντω. Είναι χρήσιμο μεταπτυχιακό??Οι διδάσκοντες καλόι? Επίσης, υπάρχουν εξετάσεις στο μάθημα της γαλλικης γλώσσας? Ποσοι είναι οι εισακτέοι?(Με ενδιαφέρει το δημόσιο δίκαιο και έχω δίπλωμα γαλλικων)

Ευχαριστώ θερμά όποιν απαντήσει !!

almos
Εικόνα: almos
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 07/10/2006

Χαίρετε.
Το 2007 είχαν γίνει δεκτοί περίπου δεκαπέντε υποψήφιοι. Τα μαθήματα που διδάσκονται από τους Γάλλους καθηγητές, ναι, εξετάζονται στη γαλλική γλώσσα. Ως προς τη χρησιμότητα του ΠΜΣ και το αν είναι καλοί οι διδάσκοντες, εκτιμώ ότι για κανένα ΠΜΣ δεν μπορεί να δοθεί συνολική απάντηση - καθένας θα θεωρεί κάποια μαθήματα περισσότερο ενδιαφέροντα σε σχέση με κάποια άλλα. Εγώ, σε γενικές γραμμές, μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος...

nomikaria
Εικόνα: nomikaria
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 28/04/2010

Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες almos ! Έκανα αίτηση και περιμένω αποτελεσματα.

filipppanna
Εικόνα: filipppanna
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 06/04/2012

Το σκέφτομαι και εγώ γι αυτό το μεταπτυχιακό και θα ήθελα να μου πείτε τις εντυπώσεις σας.. Σε σύγκριση με το άλλο μεταπτυχιακό Δημοσίου Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών είναι καλύτερο; Και επίσης ποια μαθήματα γίνονται; Οι 3 βδομάδες στο Μπορντώ που λένε για μαθήματα αξίζουν ουσιαστικά; Ευχαριστώ!