Μεταπτυχιακό Πολιτικής Δικονομίας ΕΚΠΑ

4 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
Athina Kalidoni
Εικόνα: Athina Kalidoni
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 04/09/2012

 Καλησπέρα! Θα μπορούσε κάποιος συνάδελφος να με ενημερώσει αν γνωρίζει κάτι σχετικά με τη μορφή των θεμάτων και την ύλη (στο περίπου) που θα πρέπει να καλυφθεί για τις εξετάσεις του μεταπτυχιακού της πολιτικής δικονομίας στην αθήνα; Και κάθε άλλη πληροφορία αναφορικά με το μεταπτυχιακό αυτό (φυσικά) καλοδεχούμενη!  Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Advocate
Εικόνα: Advocate
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 06/05/2008

Τα θέματα όταν είχα δώσει εγώ έστω δλδ το 2008, ήταν καθαρά θεωρητικά. Ύλη συγκεκριμένη δν υπάρχει. Μπορούν, αν θέλουν, να βάλουν ακόμα και Οργανισμό δικαστηρίων..

Κατά τα λοιπά 2 εξάμηνα μαθημάτων. 2 μθμ στο ένα και άλλα 2 στο άλλο. Μια εργασία στο καθένα, η οποία παρουσιάζεται και υποστηρίζεται ενώπιον των συναδέλφων και των καθηγητών. Μετά το πρώτο εξάμηνο έχει και εξετάσεις προφορικές. Στο άλλο δεν έχει. Στο τρίτο εξάμηνο δε γίνονται μαθήματα, αλλά ετοιμάζεται η διπλωματική εργασία.

Το πρόβλημα είναι ότι οι εργασίες των πρώτων εξαμήνων αργούν να διορθωθούν και κατά συνέπεια να μπουν βαθμοί. Οπότε για να πάρεις θέμα διπλωματικής περνάει ένα εύλογο χρονικό διάστημα και αφού πάρεις εξαρτάται από σένα πόσο γρήγορα θα την παραδώσεις, ώστε να πάρεις το πτυχίο σου.

Καλή επιτυχία εύχομαι και καλά ξέτελα (ξεμπερδέματα)!

Athina Kalidoni
Εικόνα: Athina Kalidoni
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 04/09/2012

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες! Και ο θεός βοηθός απο δω και πέρα!! :)

SILL1987
Εικόνα: SILL1987
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 09/09/2012

UA HUELA NA RWTHSW EGV POU MPAINW TWRA STO B ETOS TOU METAPTYXIAKOY TOY TOMEA POINIVN EPISTHMVN MPORW NA DWSW EISAGWGIKES KAI SAYTO TO METAPTYXIAKO?

 

eirinim
Εικόνα: eirinim
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 14/11/2012

Συνάδελφοι,καλησπέρα!

Υπάρχει ανάμεσά μας κάποιος που να έχει παρακολουθήσει πιο πρόσφατα το μεταπτυχιακό της Πολιτικής Δικονομίας στην Αθήνα;

Η ύλη απ'αυτά που κατάλαβα είναι τα πάντα.

Θεωρείτε ότι μπορεί να συνδυαστεί με δουλειά;Εχετε κάποια συμβουλή να δώσετε(αρκετά γενική η ερώτησή μου);

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.