μεταπτυχιακό στον τομέα διεθνούς δικαίου στη θεσσαλονίκη

3 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
elena.v
Εικόνα: elena.v
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 09/03/2012

θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς έχει δώσει στον τομέα του διεθνούς δικαίου στη νομική της θεσσαλονίκη?αν μπορεί να με κατατοπίσει με το τι θέματα πέφτουν στις εξετάσεις ???γενικά αν είναι εύκολο το μεταπτυχιακό και γενικά οποιαδήποτε πληροφρορία υπάρχει !!!!

gpot
Εικόνα: gpot
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 03/10/2010

Το κακο με το μεταπτυχιακο της Νομικης στο ΑΠΘ ειναι οτι δινεις δυο μαθηματα + ξενη γλωσσα,μετρανε και οι βαθμοι που εχεις στα αντιστοιχα μαθηματα του Τομεα.

elena.v
Εικόνα: elena.v
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 09/03/2012

ναι αυτό το γνωρίζω απλά θα ήθελα να μάθω πιο συγκεκριμένες πληροφορίες απο κάποιν-α που να  έχει παρακολουθήσει το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό!!!!!επισης έχω ακούσει οτι γενικά στο απθ στα μεταπτυχιακά παίρνουν πρώτα απο οσους έχουν τελειώσει απθ και μετά τους υπόλοιπους!!!ισχύει κάτι τέτοιο?????

gpot
Εικόνα: gpot
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 03/10/2010

Επειδη οι του ΑΠΘ ειναι πιο εξοικιωμενοι με τα μαθηματα,τα βιβλια κ τους καθηγητες ισως να εχουν προτεραιοτητα αλλα και παλι γιατι να μην το παλεψεις?....για αστικο,εμπορικο,ποινικο και ελλη-ρωμαικο θα μπορουσα να σε κατατοπισω ,για το διεθνες πιο πολλες λεπτομερειες δεν γνωριζω......μπορεις να τηλ στον Τομεα 2310996608.