ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ

Χωρίς απαντήσεις
alexandra 84
Εικόνα: alexandra 84
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 11/07/2012

 Συνάδελφοι καλημέρα!

Εκπροσωπώ την σύζυγο σε υπόθεση διαζυγίου με ανήλικο τέκνο και έχω σφοδρή αντιδικία και για την επιμέλεια και για την επικοινωνία. με απόφαση ασφαλιστικών μέτρων είχε ρυθμιστεί η επικοινωνία του πρώην συζύγου με το ανήλικο, σε εποχή που αυτό δεν πήγαινε σχολείο. οι αντίθετες τακτικές αγωγές διαζυγίου και επιμέλειες θα συζητηθούν τον φλεβάρη του 2014.

το παιδί ξεκινά σχολείο σε δύο εβδομάδες και έχει καταθέσει ο αντίδικος αίτηση (ασφαλιστικα) για μεταρρύθμιση της επικοινωνίας, η οποία θα συζητηθεί 10/09/2013, αλλά ζητώντας μέρες και ώρες που δεν είναι εφικτές-το παιδί με την μητέρα μένουν κρήτη και αυτός ζητά να έρχεται για μια μέρα το παιδί αθήνα!!!

το πρόβλημά μου είναι το εξής:θέλω να καταθέσω αντίθετη αίτηση, ζητώντας να μεταρρυθμιστεί η επικοινωνία με διαφορετικό τρόπο. διάβασα όμως στην νομολογία ότι εφόσον η μητέρα έχει την επιμέλεια, δεν μπορεί να ζητήσει ρύθμιση της επικοινωνιας με τον πατέρα, μόνο ο ίδιος μπορεί.

 

τί κάνω σε αυτή την περίπτωση? προκειται για μεταβολη περιστατικων και ο αντιδικος επειλει με μηνυσεις, σε περιπτωση που δεν τηρηθει η προηγουμενη αποφαση-η οποια δεν μπορει να τηρηθει πλεον γιατι το παιδι ξεκινα σχολειο και οι δυο πρωη συζυγοι δεν συμφωνουν για τις νεες μερες και ωρες. αρκεί να αντικρούσω την αίτηση του την ημέρα της δικασιμου, προτείνοντας στο δικαστηριο άλλες μέρες και ωρες με γνωμονα το συμφερον του τέκνου?? και τι μπορω να κανω μεχρι την εκδοση της αποφασης για να προστατευσω την μητερα αλλα και να μην χασει το παιδι το σχολειο?υπαρχει περιπτωση να μπορω να καταθεσω την αίτησ για μεταρρυθμιση με αιτημα προσωρινης?

 

ευχαριστω!