ΜΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΟ ΜΙΣΘΩΜΑ ΣΕ ΕΞΩΔΙΚΟ - ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

iwanna_K
Εικόνα: iwanna_K
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 09/07/2012

Γεια σας και πάλι! Καταρχήν, να ευχαριστήσω θερμά τους συναδέλφους Κωνσταντίνα, Γιάννη και Αδέκαστο για τη βοήθειά τους στα ερωτήματα που υπέβαλα στην ανάρτησή μου με τίτλο Διαταγή Απόδοσης και πληρωμής - Εξώδικο.
Σε συνέχεια του ως άνω θέματος, θα ήθελα να ρωτήσω ακόμα το εξής:
Εάν στο εξώδικο ζητήσεις ένα μη ληξιπρόθεσμο μίσθωμα, αργότερα η διαταγή απόδοσης θα έχει πρόβλημα??
Συγκεκριμένα, η μίσθωσή μου αρχίζει 19 Ιουνίου 2011, ο μισθωτής καταβάλει κάθε 19, όρος του μισθωτηρίου είναι να καταβάλει στο πρώτο τριήμερο κάθε μήνα. Εγώ, επειδή θεώρησα ότι στις 4 κάθε μήνα το μίσθωμα καθίσταται ληξιπρόθεσμο, περιέλαβα στο εξώδικό μου και μίσθωμα Φεβρουαρίου και κοινοποίησα 5 Φεβρουαρίου. Όμως, μου είπαν ότι ορθότερο είναι ότι το μίσθωμα καθίσταται ληξιπρόθεσμο κάθε 22 μισθωτικού μήνα (19+3), συνεπώς εάν ισχύει αυτό, στο εξώδικο που κοινοποίησα δεν θα πρεπε να ζητήσω το μίσθωμα Φεβρουαρίου, ως μη ληξιπρόθεσμο. Στη διαταγή πληρωμής που θα σωρεύσω δεν θα έχω πρόβλημα, όμως η διαταγή απόδοσης πάσχει λόγω των ανωτέρω?? Θα χω πρόβλημα σε περίπτωση άσκησης ανακοπής??
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Πραγματικά, χρειάζομαι βοήθεια στο θέμα αυτό!!!!

konstantina ch
Εικόνα: konstantina ch
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 01/08/2011

 ιωάννα,προσωπικά θεωρώ ότι αν έβαζες μη ληξιπρόθεσμο στην αίτηση θα είχες πρόβλημα...όμως,επειδή το εξώδικο είναι για απόδειξη της όχλησης,θεωρώ πως δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στην διαταγή σου