ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ....

3 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
eg
Εικόνα: eg
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 16/03/2010

ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ...... ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ 2009, "ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΙΔΟΥΡΙΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ, ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΤΕ ΚΙ ΑΝ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ. ΚΑΝΟΥΝ ΦΡΙΚΤΑ ΛΑΘΗ... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

nefili
Εικόνα: nefili
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 28/03/2009

ΜΗ ΜΑΣ ΑΓΧΩΝΕΙΣ ΤΩΡΑ....ΤΙ ΛΑΘΗ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΣ ΕΣΥ? ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΙΧΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ...ΤΙ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ?

eg
Εικόνα: eg
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 16/03/2010

ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΠΛΩΣ ΑΡΓΟΥΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΠΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΧΩΣΩ Η ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΩ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΤΥΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΓΜΗ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ!! ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ!!! !evilbat

Unperfect
Εικόνα: Unperfect
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 27/05/2010

ΟΚ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΝ ΜΑΣ !! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!