Νόμος 4411/2016
- Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
Συνάδελφοι καλησπέρα. Γνωρίζετε αν γίνεται με αίτηση του δικηγόρου να παύσει νωρίτερα η ποινική δίωξη του κατηγορουμένου βάσει του ν. 4411/16 ή αν αυτεπαγγέλτως τίθεται στο αρχείο με πράξη του εισαγγελέα?
Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η ποινική δίωξη στην οποία αναφέρεσαι; Έχει οριστεί δικάσιμος;
Λογικά θα αποσυρθεί από το έκθεμα λίγο καιρό πριν τξ δικάσιμο από τον Εισαγγελέα της έδρας, ήτοι μόλις ο Εισαγγελέας που πρόκειται να ανεβεί στην έδρα εκείνη την ημέρα ασχοληθεί με το να ορίσει τη σειρά των υποθέσεων για τη δικάσιμο εκείνη. Τότε νομίζω θα φανεί και στους υπολογιστές. Μου έχει συμβεί πιο παλιά να ξεχάσουν να την αποσύρουν μία τέτοια υπόθεσή. Απλά το ανέφερα την ημέρα του δικαστηρίου χωρίς να κάνω παράσταση και η Εισαγγελέας είπε αμέσως ότι το αποσύρει από το έκθεμα.
καλησπέρα σας έχω μια ποινή 29 μήνες απο συγχώνευση το αδίκημα έγινε το 2003 είναι πληρωτέα πλήρωσα 5 μήνες αλλά δεν μπορώ να πληρώσω λόγω κρίσης έσοδα μηδεν μπορώ να υπαχθώ στο νόμο 4411/16για παραγραφή ή παύση ποινικής δίωξης με όρους αυτόφορο μονομελές πλημελειοδικείο αθηνών η συγχώνευση