Παραίτηση από ΣΜΥΝ. SOS!!!

2 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
vasobou
Εικόνα: vasobou
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 08/02/2016

Καλημέρα συνάδελφοι. Έχει ασχοληθεί κάποιος με παραίτηση μόνιμου από ΣΜΥΝ και αν ναι, μπορεί να με βοηθήσει? Είναι ένα χρόνο στο καράβι, συνολικά 4 στο σώμα, οπότε οφείλει αποζημίωση εάν παραιτηθεί ? Δεν μου έχει ξανατύχει, οποιαδήποτε βοήθεια χρήσιμη.

chr_law
Εικόνα: chr_law
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 26/08/2013

Συνάδελφε, στην υπόθεσή σου εφαρμόζεται το δημοσιονομικό δίκαιο. Ο πελάτης σου θεωρείται υπόλογος και για το λόγο αυτό καλείται να επιστρέψει ένα συγκεκριμένο ποσό, που συνίσταται στην "επένδυση" που έκανε το δημόσιο για αυτόν. Η διαφορά δικάζεται από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Συγκεκριμένα: εάν ο πελάτης σου δεν πληρώσει το ποσό που του ζητάται, θα εκδοθεί εις βάρος του μία καταλογιστική πράξη (είναι ατομική διοικητική εκτελεστή πράξη) με την οποία θα του ζητάται το ποσό. Ρίξε μία ματιά στον Ν.4329/2013 (Κώδικας Νόμων Ελεγκτικού Συνεδρίου). Επίσης, καλό είναι και το τελευταίο βιβλίο περί του Ελεγκτικού Συνεδρίου, γραμμένο από Δικαστές (Μαραγκού, Κουλουμπίνη κλπ) εκδόσεις Νομική Βιβλιοθήκη, όπου θα βρεις όλα τα ζητήματα ουσιαστικού και δικονομικού δικαίου.

vasobou
Εικόνα: vasobou
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 08/02/2016

Συνάδελφε, σε ευχαρστώ πάρα πολύ! Με κατατόπισες, δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο. Θα τα κοιτάξω όσα μου γράφεις. Και πάλι ευχαριστω!