παράκληση προς τη Διαχείριση

4 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
victory
Εικόνα: victory
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 01/06/2011

Θα ήθελα να εκφράσω κάποιους προβληματισμούς κ αντίστοιχες προτάσεις σχετικά με το παρόν forum :

1. Το γεγονός ότι το περιεχόμενό του είναι δημοσίως αναγνώσιμο το θεωρώ μόνο βλαπτικό για εμάς. Όχι μόνο κάθε μη νομικός μπορεί να έχει πρόσβαση στις νομικής φύσεως απορίες μας, αλλά κ μπορεί να βλέπει τις ανησυχίες, που κατά καιρούς μοιραζόμαστε. Δεν το θεωρώ σωστό, ούτε χρήσιμο. Εκτιθέμεθα, συνάδελφοι. Εκτιθέμεθα γιατί ο κάθε ένας δε θα εκτιμήσει την ανταλλαγή γνώσεων κ συμβουλών μεταξύ μας! Θα μας θεωρήσει άσχετους, ανασφαλείς κ δεν ξέρω γω τι άλλο! Δε μπορούμε να μένουμε απροβλημάτιστοι σε αυτό..

2. Μου τη δίνει (σαν το Γρινιάρη) να πέφτω πάνω σε enlargements όταν πάω να διαβάσω τα τελευταία 10 μνμτα. Μου τη δίνει να μας τη "λένε" όσοι άσχετοι δε βρίσκουν λύση στο θέμα τους από δω. Ένα στοιχειώδες φιλτράρισμα είναι εφικτό, νομίζω, κατά το log in. Δε μπορεί να φτιάχνει λογαριασμό κάθε άσχετος κ να μας κάνει άνω κάτω δω μέσα. Κ προτείνω : όλοι έχουμε Α.Μ. Ζητήστε τόν μας στη φόρμα δημιουργίας λογαριασμού! Τσεκάρετέ το με ένα απλό 1λεπτο τηλεφωνάκι στο σύλλογό μας κ ενεργοποιήστε μας μόνο μετά από αυτό. Για διευκόλυνσή σας, βάλτε στη φόρμα ένα επιπλέον πεδίο, που θα σας γράφουμε όνομα κ τηλ του ΔΣ μας. Δε μπορεί να μην υπάρχει μια λύση σ' αυτό το ξέφραγο..

3. Τεράστια παράκληση να νοικοκυρέψετε λίγο τα θέματα που σχετίζονται με υπερχρεωμένα! Λίγο! Δυο-τρεις υποφάκελοι..κ η αναζήτηση θα είναι αποτελεσματικότερη κ δε θα βομβαρδιζόμαστε με ασταμάτητη δημιουργία νέων θεμάτων!

Τελειώνω λέγοντας πως εκτιμώ την προσπάθεια που έχει ήδη γίνει, αλλά ελπίζω πως εξίσου επιθυμείτε κ τη συντήρηση κ την εξέλιξή της. Παρακαλώ κ τους υπόλοιπους συναδέλφους να εκφράσουν τη γνώμη τους, εγώ είμαι μονάδα, μπορεί κ η τρελή του χωριού. Ευχαριστώ κ αναμένω με ενδιαφέρον.. 

 

eirinim
Εικόνα: eirinim
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 14/11/2012

Συμφωνώ σε όλα με τη συνάδελφο.Μου έχουν στείλει μάλιστα κάποια άτομα και προσωπικά μηνύματα λέγοντάς μου να σε ρωτήσω κάτι νομικό.Βέβαια αυτό που με προβληματίζει είναι πώς θα μπορέσει να γίνει το σχετικό φιλτράρισμα καθώς οι φοιτητές Νομικής δεν έχουν αριθμό μητρώο και για τους ασκούμενος ο έλεγχος μέσω μητρώου δεν είναι εύκολος.

Yiannis
Εικόνα: Yiannis
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 30/03/2007

Συμφωνώ απολύτως με την Victory. Αυτό που θίγει στην αρχή, ότι δηλ. μπορεί να φανούμε άσχετοι κλπ. είναι ομολογουμένως μια διάσταση που δεν είχα σκεφτεί. Πλην όμως δε νομίζω ότι είναι το μείζον, αφενός διότι υπάρχουν και άλλα φόρουμ άλλων επαγγελμάτων (λογιστών, μηχανικών κλπ.) που επίσης θέτονται προβληματισμοι σε επαγγελματικά ζητήματα και αφετέρου διότι και από την ανταλλαγή απόψεων προκύπτει το αυτονόητο: Ότι δηλ. το αντικείμενο της δικηγορίας είναι ευρύτατο, δεν υπάρχουν απλες και "φασόν" λύσεις (τουλάχιστον στις περισσότερες των περιπτώσεων) και ότι εν πάσει περιπτώσει κανείς δεν τα ξέρει όλα και για αυτό καταφεύγει στη βοήθεια άλλων συναδέλφων.

Το πλέον σημαντικό, κατά την άποψή μου, έχει να κάνει με το νο 2, δεδομένου ότι το φορουμ έχει ταλαιπωρηθεί από αυτούς που επιζητούν νομική συμβουλή με ένα απλό log in και ένα password (μάλιστα, τον τελευταίο καιρό, υπήρξαν και περιπτώσεις εξαιρετικά αγενών ανθρώπων που έκαναν "μνημειώδη" σχόλια...). Υποθέτω όμως ότι η μετατροπή σε κλειστό φόρουμ πρέπει να έχει τεχνικες δυσκολίες.

Στο τριτο θέμα συμφωνώ και θα προτείνω επίσης το πεδίο των τελευταίων μηνυμάτων (στην αριστερή πλευρά της σελίδας) να "ανοίξει" καθώς καμιά φορά τα ερωτήματα που στέλνουμε βγαίνουν από την πρώτη σελίδα, όσο δημοσιεύονται νέα ποστ, και δεν διαβάζονται.

Advocate
Εικόνα: Advocate
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 06/05/2008

Σύμφωνος κι εγώ με όλα τα ανωτέρω κι έχω να προσθέσω ότι θα πρέπει επιτέλους να λύσετε το θέμα της συμβατότητας της σελίδας με το Mozilla Firefox.

Κωνστ.νος Κατσανέβας
Εικόνα: Κωνστ.νος Κατσανέβας
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 22/10/2012

Αγαπητοί συνάδελφοι σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας, θα πρέπει όμως να σας αναφέρω κάποια πράγματα:

Η ιδέα της δημιουργίας και της λειτουργίας όλων αυτών των ετών του forum της ΕΑΝΔΑ, ήταν βασισμένη στην ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, ουδέποτε τέθηκε ζήτημα διαπίστευσης και ελέγχου των μελών του forum για αυτό άλλωστε, κατά παγκόσμια πρακτική, εσείς επιλέγετε και συνδέεστε με το username σας και όχι με το Α.Μ. ή ονοματεπώνυμο. Μάλιστα αποτελεί πάγια τακτική της ΕΑΝΔΑ το ελεύθερο forum και όχι το κλειστό.

Όσον αφορά τα spam που αναφέρετε, αυτά διαγράφονται όποτε εντοπίζονται, καταλαβαίνετε όμως ότι δεν μπορεί να είναι 24ώρες το 24ωρο σε επιφυλακή κάποιος για να τα διαγράφει άμεσα, έτσι καθώς το forum μας έχει πέσει θύμα της δημοτικότητας του, τόσο και αυξάνονται τα spam τα οποία και έχουμε περιορίσει. 

Όσον αφορά τέλος τα τελευταία μηνύματα του φορουμ ήδη αύξησα κατά δική σας παράκληση τον αριθμό που εμφανίζονται αριστερά στο πλαίσιο. 

Για το θέμα της συμβατότητας με firefox δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει κάτι από την εταιρεία πληροφορικής που μας υποστηρίζει χωρίς να χάσουμε ολόκληρη την βάση δεδομένων, ως εκ τούτου το ζήτημα παραμένει παρά τις δικές μας προσπάθειες και επιθυμίες.

 

Με εκτίμηση, 

Ο διαχειριστής Κ.Κ.