Παραστάσεις ασκουμένων - SOS!!!

3 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
jimPAP
Εικόνα: jimPAP
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 10/10/2010

  Κάθε παράσταση πρέπει να αναφέρει το είδος της υπόθεσης; Δλδ τακτική διαδικασία κλπ; Εγώ έχω συμπληρώσει κανονικά τις παραστάσεις αλλά δεν αναφέρω πουθενά το είδος της υπόθεσης και μου είναι δύσκολο τώρα να θυμηθώ, δεδομένου ότι έχω αλλάξει και δικηγορικό γραφείο. Θα έχω πρόβλημα;

Ακόμη εγώ ξεκίνησα την άσκησή μου τον Νοέμβριο του 2009. Μπορώ να δώσω σε αυτές τις εξετάσεις του ΔΣ ή θα περιμένω τις επόμενες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Advocate
Εικόνα: Advocate
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 06/05/2008

http://www.eanda.gr/anakoinoseis-dsa/ypoboli-dikaiologitikon-gia-diagonismo-ypopsifion-dikigoron-martioy-2011

 

Όχι δε χρειάζεται να αναφέρεις τη διαδικασία. Τώρα για το οτι ξεκίνησες Νοέμβρη του 09 και τώρα έχεις 16 μήνες άσκησης νομίζω οτι θα πρέπει να περιμένεις τις επόμενες εξετάσεις, αλλά διάβασε και την ανακοίνωση στο λινκ και ρώτα την επιτροπή που συγκεντρώνει τα δικαιολογητικά στο Εφετείο μήπως γίνεται να δώσεις τώρα και να ξεμπερδεύεις. Ελπίζω να βοήθησα και συστήνω να μην αγχώνεσαι καθόλου για το ζήτημα αυτό. Τα δύσκολα ακολουθούν μετά την απόκτηση της άδειας...

 

jimPAP
Εικόνα: jimPAP
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 10/10/2010

Βοήθησες πάρα πολύ! Ευχαριστώ. Διάβασα στην ανακοίνωση του Συλλόγου ότι οι ασκούμενοι που δεν έχουν συμπληρώσει το 18μηνο της άσκησής τους πρέπει να προσκομίσουν και μία βεβαίωση από τον δικηγόρο ότι θα συνεχίσουν κοντά του την άσκησή και μετά τις εξετάσεις και ότι πρέπει το 18μηνο αυτό να συμπληρωθεί κατά τις προφορικές εξετάσεις. Είμαι πολύ μπερδεμένος.

 

 

gpot
Εικόνα: gpot
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 03/10/2010

Εφοσον το 18 μηνο δεν συμπληρωνεται μεχρι την ημερομηνια καταθεσης δικαιολογητικων 30/3 θα πρεπει το 18 μηνο να συμπληρωθει μεχρι τις προφορικες εξετασεις.Αν πχ γινουν τον Ιουνιο τα προφορικα κ συμπληρωνεται το 18 μηνο  τοτε ,σε καλυπτει.Αλλα σε καθε περιπτωση επειδη ολα ειναι ρευστα θα πρεπει να απευθυνθεις στο αρμοδιο γραφειο του Εφετειου.