περί εκλογών συνέχεια....

4 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
ifigeniat
Εικόνα: ifigeniat
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 16/10/2008

Διορίστηκα την πρώτη Κυριακή,αν και αναπληρωματική, και άσκησα τα καθήκοντά μου κανονικά σε περιφέρεια της επαρχίας. Αυτή την Κυριακή λοιπόν διορίζομαι εξ αρχής σαν τακτική? Πάω παίρνω διατακτική και όλα οκ? Έχω φυσικά αντίγραφο της πράξης διορισμού μου και βεβαίωση παράδοσης σάκων.....!
Ας μου απαντήσει κάποιος σας παρακαλώ, γιατί στην εισαγγελία, όσο κι αν ακούγεται παράξενο, δεν ήξεραν τι ακριβώς γίνεται!Τουλάχιστον όχι αυτός που σήκωσε το τηλέφωνο!
Και αν τελικά δεν πάω να αναλάβω καθήκοντα τι γίνεται?
Ρωτάω, γιατί είμαι από χθες με 39 πυρετό και δεν είναι και ότι πιο εύκολο να ταξιδέψω 300 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και να υποστώ, έστω την μικρή αυτή τη φορά,(μιας και στο δήμο που ήμουν εκλέχτηκε δήμαρχος, συνεπώς θα ψηφίσουν μόνο για περιφέρεια!) ταλαιπωρία των εκλογών!
Μήπως να πάω σε ένα γιατρό να μου δώσει ένα χαρτί? Αν τελικά δεν καλυτερέψω και δεν μπορώ να πάω, ποιόν πρέπει να ειδοποιήσω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

mpimpi84
Εικόνα: mpimpi84
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 01/11/2010

Είμαι ακριβώς η ίδια περίπτωση. Κατ' αρχάς πλέον θεωρήσαι τακτική και όχι αναπληρωματική. Σου έδωσαν διατακτική απο το πρωτοδικείο που άσκησες τα καθήκοντα σου? Αν ναι τότε δεν υπάρχει πρόβλημα πας με αυτή στη ΔΟΥ και πλήρώνεσαι (αν φυσικά γράφει πάνω τη ΔΟΥ σου), αλλίως πας στο κτιριο 16, εκεί από όπου πήρες την πρώτη διατακτική μαζί με τον δεύτερο διορισμό (ωσ τακτική πλεόν), και την βεβαίωση παράδοσης του σάκου και σου δίνουν εκει την διατακτική για την μία επιπλέον ημέρα. Αν έχεις αποφασίσει να μην πας, νομίζω ότι ειδοποιείς το εκεί πρωτοδικείο, εφορο κτλ ουτως ώστε να διορίσουν κάποιον αναπληρωματικό (αν και πιστεύω ότι είναι κρίμα μιας και φάγαμε το αγγουρι της πρώτης να μην πάμε τη δεύτερη!). Ελπίζω να βοήθησα!

ifigeniat
Εικόνα: ifigeniat
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 16/10/2008

Την επιπλέον αμοιβή μου μετά τον δορισμό μου την έχω ήδη πάρει!
με την πρώτη Κυριακή έχω ξεμπερδέψει!
(παρεπιμπτόντως μπορούσα να πληρωθώ μόνο από τη ΔΟΥ της έδρας του Πρωτοδικείου που ήμουν διορισμένη!)
Απλά δεν ξέρω τι γίνεται αυτή την Κυριακή (14.11). Σαν τι θα διοριστώ? Τακτική ή αναπληρωματική?

βάσει του παρακάτω συνδέσμου, συμπεραίνω ότι πάλι ως αναπληρωματική θα διοριστώ...ή μήπως όχι, από την στιγμή που άσκησα ήδη καθήκοντα την πρώτη Κυριακή???
[color=#0033cc]http://www.dsa.gr/word_docs/anapl_dior.pdf[/color]
Το ξέρω ότι είναι κρίμα και θέλω να πάω, αλλά αν συνεχίσει ο πυρετό δε νομίζω να μπορέσω ΄να ταξιδέψω...

mpimpi84
Εικόνα: mpimpi84
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 01/11/2010

Πας πλεόν ως τακτική! Ισχύει δηλαδή ο διορισμός από το πρωτοδικείο της επαρχιας. Στον δικό μου πάνω γράφει ''Σε περίπτωση επαναληπτικών εκλογών θα μεταβείτε στο ΙΔΙΟ εκλογικό τμήμα''!!! και ότι πρέπει να ειδοποιήσουμε τον Εφορο και τον Εισαγγελέα! Λογικά ισχύει το ίδιο σε όλα τα πρωτοδικεία! Επίσης η δεύτερη διατακτική γράφει πλεόν και το συγκεκριμενο τμήμα που διορίστικα.

ifigeniat
Εικόνα: ifigeniat
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 16/10/2008

Ο δικός μου διορισμός μου δεν γράφει πάνω "''Σε περίπτωση επαναληπτικών εκλογών θα μεταβείτε στο ΙΔΙΟ εκλογικό τμήμα''!!! και ότι πρέπει να ειδοποιήσουμε τον Εφορο και τον Εισαγγελέα!'...
Τελοσπάντων...ευχαριστώ πολύ πολύ!!