ΠΟΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ?????? ---- ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!!!!!!

iro
Εικόνα: iro
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 03/01/2008

Πραγματικά μετά από την χτεσινή μου εμπειρία το θεωρώ κοροϊδία να ξαναπληρώσω τις εισφορές μου στο ταμείο και δεν θα ήμουν σωστή εάν δεν δημοσιοποιούσα το τι συνέβη.

Αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα υγείας όπου απαιτείτε ή συνδρομή ορθοπεδικού (όπως μου είχαν πει) ή χειρούργου , αποφάσισα να πάω να επισπευτώ τον ορθοπεδικό που λέγετε ότι έχουμε στο 6 όροφο στο πολυιατρείο επί της Χαριλάου Τρικούπη. Φτάνοντας εκεί μου είπαν οι νοσοκόμες του ορόφου ότι δεν υπάρχει ορθοπεδικός και ότι για το πρόβλημα μου θα πρέπει να δω Χειρούργο. Έτσι κατέβηκα στο ισόγειο και πήρα παραπεμπτικό επιλέγοντας κάποιον Ιατρό από την λίστα των συμβεβλημένων ( μόνο 6 είναι συμβεβλημένοι με το Ταμείο και δεν είναι όλη της ειδικότητας που χρειάζομαι) προσπάθησα να έρθω σε επαφή με τον Ιατρό να κλείσω ραντεβού άλλα στάθηκε αδύνατον καθώς το τηλέφωνο που μου είχαν δώσει δεν υπήρχε καμία απάντηση ( καλούσα όλη μέρα έως της 8 το βράδυ) Αποφάσισα να τηλ σε άλλους συμβεβλημένους Ιατρούς και βρέθηκα πρό εκπλήξεως. Τα τηλ που έχουν δώσει ανήκουν σε ιδιωτικές κλινικές οι οποίες δεν είχαν ιδέα ότι ο συγκεκριμένος Ιατρός είναι συμβεβλημένος με το Ταμείο. Δεν έχασαν δεν την ευκαιρία να με πληροφορήσουν ότι οι ίδιες δεν έχουν καμία σχέση με το ταμείο και δέχονται μόνο ιδιωτική ασφάλιση. Η γραμματέας του ενός ιατρού, ο οποίος δεχόταν επισκέψεις μέσω του ταμείου σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες άλλα ο οποίος δεν ήταν κατάλληλος να αντιμετωπίσει το πρόβλημα μου, με ενημέρωσε ότι εδώ και δύο χρόνια έχει αλλάξει δνση στο γραφείο και ότι από την πρώτη ημέρα έχει πληροφορήσει το ταμείο αλλά φυσικά στην λίστα του ταμείο δεν έχει γίνει καμία ενημέρωση.

Κατόπιν από όλα αυτά και μη έχοντας άλλη επιλογή θα πάω να επισκεφτώ ιδιωτικά πλέων κάποιον χειρούργο και φυσικά θα κάνω το παν να μην αναπληρώσω τις εισφορές μου………………….

gpot
Εικόνα: gpot
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 03/10/2010

Εμεις παλι στο ΤΥΔΕ δεν εχουμε συμβεβλημενους γιατρους και αναγκαστικα παντα εξω παμε,πληρωνουμε και αν θελουμε να μας επιστρεψουν χρηματα πρεπει να τα στειλουμε Αθηνα και μετα απο κανενα χρονο αν παρουμε κατι.Ενα μικρο ταμειο που εχουμε το Λεαδ μας καλυπτει μεχρι 300 το χρονο.Αφηστε που τα ενσημα που κολλαμε στα δικογραφα ειναι διπλασια και τριπλασια απο του ταμειου προνοιας!