πρόσκληση από Υπ.Οικονομικών

9 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
Yiannis
Εικόνα: Yiannis
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 30/03/2007

Το Υπ. Οικονομικών εξέδωσε την ανακοίνωση για την ανάθεση έρευνας για την είσπραξη χρεών προς το Δημόσιο. Τι γνώμη έχετε; Θα κάνετε αίτηση;  

victory
Εικόνα: victory
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 01/06/2011

τα λεφτά, απ' ό,τι βλέπω, καλά είναι (αν τα δώσουν). Εμένα το δίλημμά μου περισσότερο ιδεολογικό είναι, παρά πρακτικό. Έχεις ασχοληθεί, έχεις υπόψιν σου τπτ από collections ; 

καλημέρα νά' χουμε!

gpan
Εικόνα: gpan
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 06/10/2009

 που στέλνουμε την αιτηση? εχετε κάποιο link με οδηγίες?

AlexiaM
Εικόνα: AlexiaM
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 08/01/2009

Ως ΠΌΤΕ ΈΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΜΊΑ?

Yiannis
Εικόνα: Yiannis
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 30/03/2007
konstantina ch
Εικόνα: konstantina ch
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 01/08/2011

 θα υπάρχει κάποια καθοδήγηση για τους τρόπους είσπραξης ή με την συνηθισμένη χρονοβόρα διαδικασία?θα υποβάλλετε αίτηση?για την αμοιβή δεν αναφέρει κάτι το παραπάνω link...που ορίζεται?

diwup
Εικόνα: diwup
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 05/11/2010

εγω παντως χαφιεδακι του πασοκ δεν γινομαι και οσο κι αν ειναι ευπροσδεκτα τα λεφτα αυτες τις εποχες, εκπτωση σ ορισμενα πραγματα δεν γινονται!...ας πανε να τα παρουν εκει που δωσανε τα εκκατομυρια με τις βαλιτσες και ας αφησουν τους μικρομεσαιους και εξαθλιωμενους πια στην ησυχια τους. Επιτελους!  Θα παω δηλ. να κανω ελεγχο σε μικρομαγαζατορα που τον εχουν ξεσκισει ηδη με τα τελη, τα εκτακτα κλπ. και θα ελεγξω αν χρωσταει  απο πανω κανενα 100αρικο φπα σ αυτο το κλεπτοκρατος τη στιγμη που κι εμας τους λουμπεν δικορους μας ξεσκιζουν; ΟΧΙ! εχω συνειδισιακο προβλημα και μαλιστα σοβαρο !!!!

malmc123
Εικόνα: malmc123
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 20/11/2008

μπραβο ρε diwp !Αληθινα χάρηκα που σκέφτεται κάποιος έτσι!

konstantina ch
Εικόνα: konstantina ch
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 01/08/2011

 θα συμφωνήσω μαζί σου..γιατί ουσιαστικά αυτούς θα κυνηγήσουν...τους άλλους δεν τους αγγίζει κανείς και τίποτα..Ας κοιτάξει πρώτα αυτό το <<κράτος>> να μας επιστρέψει αυτά που μας χρωστάει και κυρίως τις ελπίδες και τα όνειρά μας!παντως ακόμη και για τα χρήματα εχω αμφιβολίες αν ποτέ κάποιος θα τα πάρει..μάλλον θα εξαρτήσουν την πληρωμή απ'την είσπραξη των εσόδων..δηλαδή καλά κρασιά.πάντως προσωπικά θεωρώ ότι εκμεταλλεύονται και την δεινή κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει εμείς με όλα όσα κάνουν..που φτάσαμε..

alnikzos
Εικόνα: alnikzos
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 23/03/2011

Πρόκειται για την απόλυτη ξεφτίλα της νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας και της παραμύθας περί τεράστιου δημόσιου τομέα. Την ίδια στιγμή που πετσοκόβουν τον δημόσιο τομέα, αναθέτουν την εκτέλεση των αρμοδιοτήτων του σε ιδιώτες. Οι εφορίες αδειάζουν από υπαλλήλους και το κράτος ψάχνει δικηγόρους και ορκωτούς, για να κάνει αυτά για τα οποία δεν επαρκούν οι εφοριακοί.

Ζούμε ιστορικές στιγμές αλλά φοβάμαι ότι πλέον θα αρχίσει η απογοήτευση και η ιδιώτευση του κόσμου και θα μας κάνουν Ρουμανία χωρίς να αντισταθεί κανείς.