Προσκόμιση αναγνωστέων εγγράφων- Επείγων!

3 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
DimitrisK28
Εικόνα: DimitrisK28
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 15/12/2016

Συναδελφοι καλησπέρα. Σε ποινική υπόθεση που θα εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα, έχω την πολιτική αγωγή. Είναι από αναβολή, χωρίς να χει ξεκινήσει και έχει ανακύψει ένα κρϊσιμο ζήτημα. Χθες έλαβα γνώση ενός ελέγχου δημοσίου οργανισμού που διεξήχθη με αφορμή άλλη υπόθεση , και που αποτελεϊ στοιχείο -κόλαφο για τον κατηγοροΰμενο μας. Το ερώτημα μου επειδή δεν έχω σχετική εμπιερία είναι ποτέ μπορώ να το προσκομίσω; Η διαδικασία που ακολουθείται μετά τους μάρτυρες κατηγορητηρίου αφορά μόνο την υπεράσπιση ή και την πολ.αγωγή; Όμως το κυριότερο είναι αν μπορώ να ακολουθήσω κάποια διαδικασία για να ενταχθεί στην δικογραφία πριν το ακροατήριο, για να έχω την ελπίδα ότι οι δικαστές που χειρίζονται την υπόθεση θα προλάβουν να το διαβάσουν; Περιμένω την βοήθεια σας. Να στε καλά.

Yiannis
Εικόνα: Yiannis
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 30/03/2007

Το καταθέτεις στο ακροατήριο μετά τους μάρτυρες κατηγορίας

feni
Εικόνα: feni
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 13/11/2014

Καλησπέρα συνάδελφε, όταν χρειάστηκε να κάνω κάτι αντίστοιχο, πριν τη δίκη, έκανα αίτηση στην εισαγγελία  να συσχετισθούν με την δικογραφία με ΑΒΜ ... τα νέα έγγραφα και την έκανε δεκτή ο εισαγγελέας , όμως όπως λέει και ο συνάδελφος γιάννης ό τι θες να τονισθεί το δίνεις κατά την διαδικασία πχ ρωτώντας κάποιον μάρτυρα κατηγορίας αλλά και μετά στο στάδιο των αναγνωστέων.

DimitrisK28
Εικόνα: DimitrisK28
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 15/12/2016

Σας ευχαριστώ θερμά και τους δύο συναδέλφους για το ενδιαφέρον και την βοήθεια. Τελικά με αίτηση στον Αντεισαγγελέα Εφετών που χειρίζεται την εκκρεμή υπόθεση, εντάχθηκε το πόρισμα στην δικογραφία.