Πρόταση προς τους Διαχειριστές και λοιπούς συνεργάτες της σελίδας

4 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
Χρήστος Κλειώσης
Εικόνα: Χρήστος Κλειώσης
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 20/11/2006

Κάνω αυτή την πρόταση επειδή πιστεύω ότι θα πρέπει διαρκώς να βρίσκουμε τρόπους ώστε η σελίδα να γίνεται όλο και πιο χρήσιμη για τα μέλη της.

Η πρόταση λοιπόν που θα ήθελα να κάνω αφορά τα διάφορα έγγραφα αιτήσεων που συναντάμε σκόρπια στις διάφορες γραμματείες των δικαστηρίων.

Αυτό που προτείνω είναι να συλλεχθούν όλες οι αιτήσεις που υπάρχουν στα δικαστήρια (π.χ. αιτήσεις για πιστοποιητίκά σε θέματα εταιρικά ή κληρονομικά), και να αναρτηθούν στο διαδίκτυο.

Με αυτό τον τρόπο θα διευκολυνθούν αρκετοί συνάδελφοι οι οποίοι θα κερδίσουν (έστω και λίγο) χρόνο, προετοιμάζοντας από το γραφείο την αίτηση, χωρίς να χρειάζεται να την γράφουν στο πόδι στους διαδρόμους έξω από τις γραμματείες, πράγμα που μπορεί να είναι λίγο άβολο π.χ.αν περιμένουν και άλλοι να συμπληρώσουν την ίδια αίτηση.

Σίγουρα, θα χρειαστούν κάποιες εργατοώρες για να ολοκληρωθεί ένα τέτοιο έργο, άλλά πιστεύω ότι μπορούν να βρεθεί ο απαραίτητος αριθμός εθελοντών, αν το ζητήσουν οι διαχειριστές της σελίδας από τα μέλη του φορουμ.

Άλλωστε, αυτή η [b]τράπεζα διαδικαστικών υποδειγμάτων [/b]θα μπορούσε επίσης να γίνει και σε συνεργασία με τις διοικησεις των δικαστηρίων πράγμα που θα γλύτωνε πολύ χρόνο και κόπο.

Πως σας φαίνεται η ιδέα;

almos
Εικόνα: almos
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 07/10/2006

Πολύ καλή ιδέα, η οποία μάλιστα θα μπορούσε να υλοποιηθεί άμεσα, αρκεί να βρεθεί και ο απαραίτητος αριθμός εθελοντών, όπως λες.

Θα ήθελες να αναλάβεις τον συντονισμό αυτής της προσπάθειας; !comehereyou

Χρήστος Κλειώσης
Εικόνα: Χρήστος Κλειώσης
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 20/11/2006

[left]Δεν έχω πρόβλημα να βοηθήσω στο συντονισμό ή και να συντονίσω. Όσον αφορά τους εθελοντές νομίζω ότι ο αριθμός 6 είναι αρκετος για να βγει η δουλειά γρήγορα.

Νομίζω επίσης ότι τα διαδικαστικά υποδείγματα θα μπορούσαν να τοποθετηθούν δίπλα στους σχετικούς υπερσυνδέσμους του βιβλίου "Απλά και Χρήσιμα" ώστε να υπάρχει μια πληρέστερη εικόνα για την διαδικασία. Π.χ. εκεί που το βιβλίο του αδαμόπουλου αναφέρεται στις διαθήκες, θα μπορούσαμε να βάλουμε και ένα σύνδεσμο με τα διαδικαστικά έγγραφα όπως πχ μια αίτηση "περί μη δημοσιεύσεως νεοτέρας".[/left]

Περαιτέρω, μια και άλλα άτομα έχουν γράψει βιβλία για τους δικηγόρους εν όψει εκλογών, θα μπορούσε να ζητηθεί από αυτούς να αναρτήσουν τα βιβλία τους στη σελίδα όπως ο Αδαμόπουλος, αλλά συνοδευόμενα από υποδειγματα.

Yiannis
Εικόνα: Yiannis
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 30/03/2007

Παρεμπιπτόντως, έχουν βγει και άλλα βιβλία (πρακτικής διαστασης σαν κι αυτό του Αδαμοπουλου; Αν ναι, ειναι δυνατόν να μπουν στην σελιδα;

almos
Εικόνα: almos
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 07/10/2006

Και υπάρχουν και είναι δυνατόν - κάποια από αυτά - να αναδημοσιευθούν στην ιστοσελίδα μας, το οποίο και αναμένεται να γίνει το συντομότερο δυνατό. !wink