ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΝΕΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

3 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
nefili
Εικόνα: nefili
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 28/03/2009

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΝΕΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ. ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ.ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΟΡΟΦΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!
Υ.Γ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΩ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ!ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ? ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΥΣΧΕΡΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ?

nefili
Εικόνα: nefili
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 28/03/2009

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ, ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ!

alexiost
Εικόνα: alexiost
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 16/12/2007

Δικαιουχοι δεν ειναι μονο οι νεοι δικηγοροι κατω 7ετιας αλλα πρεπει επιπλεον να εχουν κατω των 10.000 ευρω εισοδημα και αλλες προυποθεσεις οπως αναφερονται στην ανακοινωση, για αυτο δεν γινεται αυτοματα!

nefili
Εικόνα: nefili
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 28/03/2009

ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑ. Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΑΣΕ Κ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ (ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ) Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ!