Σεμινάριο Διαμεσολάβησης

6 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
kplawyer
Εικόνα: kplawyer
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 09/01/2012

Συνάδελφοι έχετε πάει στο σεμινάριο διαμεσολάβησης στο ΔΣΑ?Μπορέσατε να δηλώσετε συμμετοχή τηλεφωνικά?Εγώ αν και έχω προσπαθήσει επανειλημμένα να επικοινωνήσω με την αρμόδια υπάλληλο δεν το σηκώνει ποτέ ή είναι απασχολημένο το τηλέφωνο.

mpimpi84
Εικόνα: mpimpi84
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 01/11/2010

Εντάξει γιατί το είχα πάρει προσωπικά...Δεν το σηκώνουν ποτέ...εγώ έχω προσπαθήσει σχεδόν όλες τις φορές που βγήκε το σεμινάριο αλλά δεν το σήκωσαν ποτέ...Μάλιστα μια μέρα έπαιρνα ανά πέντε λεπτά αλλά...ματαίαα..

kplawyer
Εικόνα: kplawyer
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 09/01/2012

Mήπως πρέπει να πάμε στα γραφεία του ΔΣΑ να διαμαρτυρηθούμε από κοντά?Τα σεμινάρια τα κάνουν για να επιμορφώνονται οι ίδιοι και τα δικά τους παιδιά?Να μας το πουν να το ξέρουμε!

spyros.antonelos
Εικόνα: spyros.antonelos
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 22/03/2012

Αγαπητοί Συνάδελφοι, υπέπεσε στην αντίληψή μου το μύνημά σας και η ταλαιπωρία σας, τα οποία θα μεταφέρω στο ΔΣΑ, μήπως είναι δυνατό να λυθούν.

Είναι κρίμα η εθελοντική και αφιλοκερδής μας προσφορά πληροφόρησης προς τους συναδέλφους επί του γνωστικού μας αντικειμένου να μην καταλήγει σε όλους τους αποδέκτες της. Δυστυχώς ο πρακτκός λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι η Γραμματεία Προέδρου (210-3398196), εκτός από όλα τα λοιπά της καθήκοντα που είναι ήδη πάρα πολλά, έχει επιφορτιστεί και με αυτό της καταχώρησης των συμμετοχών στα σεμινάρια και συχνά έχει μεγάλο όγκο τηλεφωνημάτων. Επίσης, όταν η γραμμή είναι κατειλημμένη, δίνει την εντύπωση ότι χτυπάει (και βέβαια ότι δεν απαντάται), το έχω διαπιστώσει και εγώ, ενώ στην πραγματικότητα οι γραμματείς είναι ήδη απασχολημένες εξυπηρετώντας κάποιον άλλο.

Το (αυτοτελές) εισαγωγικό σεμινάριο στη Διαμεσολάβηση έχουν ήδη παρακολουθήσει, παρά τις τεχνικές δυσκολίες που αναφέρατε, πάνω από 1.000 συνάδελφοι και πολλοί ασκούμενοι, οπότε, ίσως επιμένοντας λίγο ακόμα, να έχω σύντομα τη χαρά να σας υποδεχτώ σε μία από τις επόμενες παρουσιάσεις του. Αν αυτό σας φανεί πρακτικά χρήσιμο, σας πληροφορώ ότι, από το τμήμα του ερχόμενου Σαββάτου (24/3), λόγω του εορτασμού της 25ης, κάποιοι συμμετέχοντες ακύρωσαν σήμερα τη συμμετοχή τους, οπότε σας παροτρύνω να πάρετε αύριο πρωί στο Σύλλογο και να ζητήσετε να σας εντάξουν σε αυτό (24/3).

Τέλος, να ξέρετε ότι, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, διπλασιάστηκε πρόσφατα ο αρχικά προβλεπόμενος αριθμός των συμμετεχόντων ανά παρουσίαση. Ελπίζω να σας δω το Σάββατο και θα μεταφέρω όσα επισημάνατε

Με εκτίμηση,

Σ. Αντωνέλος

spyros.antonelos
Εικόνα: spyros.antonelos
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 22/03/2012

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της ενημέρωσης της Γραμματείας του ΔΣΑ για τις επισημάνσεις σας, σας ενημερώνω για τα εξής, προς διευκόλυνσή σας:
- Οι ώρες τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη Γραμματεία για τη δήλωση συμμετοχών στο Σεμινάριο Εισαγωγής στη Διαμεσολάβηση είναι καθημερινά 10πμ-12μμ.

- Για τις/τους συναδέλφους που δεν προλαβαίνουν να επικοινωνήσουν εντός αυτών των ωρών, μπορούν πλέον (θα αναρτηθεί άμεσα στο site του Συλλόγου και ευχαρίστησα τη Γραμματεία εκ μέρους όλων μας για την άμεση ανταπόκριση) να δηλώνουν και ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους με μύνημα (τίτλος "δήλωση συμμετοχής στο Σεμινάριο Διαμεσολάβησης") στο proedros@dsa.gr δίνοντας το μητρώο, τηλέφωνο και mail επικοινωνίας τους, για να ειδοποιηθούν από τη Γραμματεία σε ποια παρουσίαση θα ενταχθούν ημερομηνιακά (οι ημερομηνίες των παρουσιάσεων έως τον Ιούνιο έχουν αναρτηθεί στο www.dsa.gr / Ενότητα "Σεμινάρια").

Θα ειδοποιήσω σχετικά το Προεδρείο της ΕΑΝΔΑ για τη διευκόλυνση όλων των μελών της.

Καλή συνέχεια,

Σ. Αντωνέλος

kplawyer
Εικόνα: kplawyer
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 09/01/2012

Eυχαριστούμε πολύ για την ανταποκρισή σας!Ελπίζω όσοι συνάδελφοι ενδιαφερόμαστε να μας δοθεί η ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το Σεμινάριο Διαμεσολάβησης.

spyros.antonelos
Εικόνα: spyros.antonelos
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 22/03/2012

Και εγώ ευχαριστώ, ήταν ωφέλιμη η επισήμανσή σας και προς όφελος όλων, θα ήταν κρίμα να μην βρεθεί μία λύση.

Αναρτώ τακτικά ανακοινώσεις και πληροφορίες για τη Διαμεσολάβηση στο Τwitter (@SpyrusTM), προς διευκόλυνσή σας και για την αμεσότητα της ενημέρωσής σας και των λοιπών συναδέλφων που ενδιαφέρονται για το θεσμό και της μεταξύ μας επικοινωνίας.

Τελευταία εξέλιξη, μόλις σημερινή, με σχετική ανακοίνωση και στο www.lawnet.gr (Ενότητα: Συνέδρια), η διοργάνωση Ημερίδας για τη Διαμεσολάβηση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 23-06-2012 από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με θέμα το εθνικό και κοινοτικό νομοθετικό της καθεστώς. 

Φιλικά,

Σ. Αντωνέλος