Ταμείο Προνοίας ???

6 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
dimpap
Εικόνα: dimpap
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 06/04/2009

Στις 12/3/2009 έκανα εγγραφή στο ΔΣΑ ως νέα δικηγόρος και αυθημερόν στο Ταμείο Νομικών. Δεν θυμάμαι όμως πότε ακριβώς γράφτηκα στο Ταμείο Προνονοίας (για να μπορέσω να υπολογίσω τις εισφορές ). Έψαξα και δεν βρήκα κάποιο έγγραφο να δηλώνει την εγγραφή μου. Ξέρει κάποιος αν από τις 12/3/2009 που γράφτηκα στο ΔΣΑ, θεωρείται ότι γράφτηκα και στο ΤΠΔΑ; !rolleyes !help

ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Εικόνα: ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 20/08/2007

Κανονικά θα έπρεπε να το έχουν σημειώσει στο βιβλιάριό σου. Σ εμένα έτσι έγινε. Πάντως δεν θεωρείται ότι είσαι στο ΤΠΔΑ από τότε που γράφτηκες στο ΔΣΑ. Για να μην αγχώνεσαι πήγαινε μια βόλτα από εκεί- θα το υπολογίσουν αυτές και θα σου πουν..!:)

Advocate
Εικόνα: Advocate
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 06/05/2008

Έχω την εντύπωση οτι και στα δύο ταμεία ως ημ/νια εγγραφής λογίζεται αυτή του ΔΣΑ...

nefili
Εικόνα: nefili
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 28/03/2009

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΡΞΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΕΣ. ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΜ ΣΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΟΒΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ)!

anastasis
Εικόνα: anastasis
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 19/11/2007

Εξ ιδίας πείρας πάντως, εφόσον επακολούθησε εγγραφή το Ταμείο Προνοίας, οι εισφορές υπολογίζονται βάσει της ημερομηνίας εγγραφής στον ΔΣΑ.

alexiost
Εικόνα: alexiost
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 16/12/2007

Ως ημερομηνια εγγραφης και στα δυο ταμεια για τον υπολογισμο των εισφορων θεωρείται η ημερομηνια εγγραφης στον ΔΣΑ!!!!!!!!!!!!! Ανασφάλιστο μέλος του ΔΣΑ δεν νοείται...

dimpap
Εικόνα: dimpap
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 06/04/2009

Σας ευχαριστώ θερμά όλους για τις απαντήσεις σας!
Όντως η ημερομηνία εγγραφής στο ΔΣΑ θεωρείται και
ημερομηνία εγγραφής στο ΤΠΔΑ!