Τοποθεσια δικηγορικου γραφειου

3 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
gpan
Εικόνα: gpan
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 06/10/2009

Σκεφτομαι σε 1-2 χρόνια να ανοίξω ένα δικό μου γραφείο και αναρωτιέμαι για την περιοχή. Έχω την δυνατότητα να λειτουργήσω σε ένα γραφειακο χώρο πολύ ωραίο και επαρκούς μεγέθους που βρίσκεται σε όροφο ενός εμπορικού κέντρου στην γλυφάδα. Εγώ μένω Π.Φάληρο.Αναρωτιέμαι κατά πόσον θα είναι πρακτικό αυτό. Το δεδομένο είναι ότι το κτίριο είναι απίστευτο δεν υπάρχει στο κένρο της Αθήνας τέτοιο κτίριο και μέσα είναι εταιρείες καταστήματα μεσιτικά λογιστές κ.α.. Ποια είναι η γνώμη σας?

Advocate
Εικόνα: Advocate
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 06/05/2008

Είναι λίγάκι προκλητικό αυτό που γράφεις (εννοώ οτι αρκετοί από εμάς προφανώς δεν έχουμε τέτοιες δυνατότητες ανοίγματος γραφείου σε εμπορικό στη Γλυφάδα..), αλλά κατά τ' άλλα νομίζω οτι το μόνο πρόβλημα που θα έχεις είναι αυτό της μετακίνησης προς τα δικαστήρια. Αν έχεις μηχανή θα είσαι εντάξει. Δε βλέπω άλλο λόγο προβληματισμού.

Rebel Assault
Εικόνα: Rebel Assault
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 09/10/2006

[size=14]Δεν είναι προκλητικό αυτό που γράφει ο συνάδελφος. Είναι εύλογο από την στιγμή που ο κάθε νέος συνάδελφος έχει στο νου το στεροτυπικό γραφείο στο κέντρο των Αθηνών.
Και πράγματι οι πελάτες "σέβονται" τρόπν τινά και "βολεύονται" από ένα γραφείο στο κέντρο των Αθηνών.
Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια παρατηρείται το φαινόμενο μεγάλες δικηγορικές εταιρείες να επιλέγουν γραφεία στα πέριξ των Αθηνών. Για να δούμε τι πρόκειται να γίνει... [/size]

gpan
Εικόνα: gpan
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 06/10/2009

Νομιζω ότι΄το επακόλουθο όταν ανοίγεις γραφείο σε προάστιο είναι ότι η πελατεία σου περνώντας τα χρόνια θα κατοικεί/εδρεύει στην ευρύτερη περιοχή. Δηλαδή ένας δικηγόρος στο κέντρο της γλυφάδας έχει πελατεία κατά 80 % μεταξύ Πειραιά και Σουνίου δηλαδή Μοσχάτο, Καλλιθέα , Άγιος Δημήτριος Φάληρο Αργυρούπολη κ.α συμπεριλαμβανομέμων και Σπάτων/ Κορωπίου. Γεγονός είναι ότι είναι πιο συμφέροντα σαν κτίρια στα προάστια καθώς στα ίδια χρήματα βρίσκεις καλύτερους και μεγαλύτερους επαγγελματικούς χώρους