ΤΥΔΕ

11 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
gpot
Εικόνα: gpot
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 03/10/2010

Εχει στειλει προσφατα κπ συναδελφος απο επαρχια αποδειξεις απο γιατρους στο ΤΥΔΕ για να μας πει τη διαδικασια ακολουθειται?....ειχα μεινει στο οτι μας σφραγιζανε το βιβλιαριο στο Συλλογο και στελναμε τις πρωτοτυπες αποδειξεις στο ΤΥΔΕ αλλα αυτο εχει αλλαξει.

victory
Εικόνα: victory
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 01/06/2011

τελευταία φορά έστειλα νοσήλεια πέρυσι το καλοκαίρι κ τότε, μου είχαν πει θυμάμαι, πως εκκαθάριζαν νοσήλεια Σεπτεμβρίου 2009! Ε, απογοητεύτηκα κ δεν ξανάστειλα έκτοτε..

Έως τότε, λοιπόν ξέρω ότι ίσχυε το εξής : το λευκό στέλεχος απ' το μικρό βιβλιάριο (με εντολή γιατρού για εξετάσεις/επίσκεψη γιατρού) με σφραγίδα απ' τον ελεγκτή γιατρό μας + συνημέννη την ΑΠΥ νοσηλείων.

Βέβαια, τώρα θα πρέπει, νομίζω, να συνυπολογίσεις το δεδομένο (;) της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης....

ylaw26
Εικόνα: ylaw26
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 19/12/2012

 

 

Καλησπέρα ,

 γνωρίζει κάποιος συνάδελφος ασκούμενος δικηγόρος από επαρχία  τον τρόπο καταβολής της εισφοράς στο ΤΥΔΕ  , είναι μηνιαίος ή ετήσιος ο τρόπος καταβολής  ,  διότι τους καλώ και μου απαντάνε μηχανογραφημένα και άκρη δεν βγάζω  …

Ευχαριστώ 

 

M4RIA
Εικόνα: M4RIA
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 28/01/2008

Καταβολή 25 ευρώ μηνιαίως σε λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας!

Δοκίμασε να τους στείλεις ένα φαξ με τις απορίες σου και το τηλέφωνό σου, δυο φορές μου απάντησαν τηλεφωνικά!!!

tolisspi
Εικόνα: tolisspi
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 23/12/2009

Ναι, αν θυμαμαι καλα, η καταβολη ειναι μηνιαια, αν και τα εβαζα καθε διμηνο χωρις να εχω καποιο προβλημα. Οταν κανεις την καταβολη, θα πρεπει να τους στειλεις με φαξ και το αποδεικτικο απο την τραπεζα...

victory
Εικόνα: victory
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 01/06/2011

Ρε παιδιά, εμείς εδώ μια φορά το χρόνο τους τα σκάμε. Εν των μεταξύ, κ οι ασκούμενοι 300άρι πληρώνουν, είστε σίγουροι; Επιβεβαιώνω πάντως το ότι τηλεφωνούν πίσω, στείλε φαξ με απορίες. Βρε law26, κρίμα να δώσεις ζεστά λεφτά..δεν υπάρχει κανένας μεγαλύτερος στο σύλλογο, να του περισσεύουν ουρίτσες, να σου δώσει; Μακάρι νά' χα, να σού' στελνα εγώ.

tolisspi
Εικόνα: tolisspi
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 23/12/2009

Αν θυμαμαι καλα, το ΤΥΔΕ δεν χορηγει στους ακσουμενους ασφαλιστικο βιβλιαριο για να κολλησουν ουριτσες.

victory
Εικόνα: victory
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 01/06/2011

nai, καλά θυμάσαι

M4RIA
Εικόνα: M4RIA
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 28/01/2008

Σωστά! Δυστυχώς οι ασκούμενοι τα σκάνε σε μετρητό!

Μάλιστα, όταν διορίστηκα δικηγόρος, μου ζήτησαν κι ένα ποσό 7 και κάτι ευρώ για τις πρώτες 10 μέρες του μήνα στη διάρκεια του οποίου διορίστηκα.. Ό,τι να 'ναι..

nanana
Εικόνα: nanana
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 09/07/2010

Έχω κ εγώ απορίες σχετικά με το ΤΥΔΕ ως φρεσκοασφαλισμένη κ φυσικά τηλέφωνο δε σηκώνουν!Ορκίστηκα δικηγόρος τον Σεπτέμβριο του 2012 κ έστειλα τα χαρτιά για εγγραφή στο ΤΥΔΕ τον Δεκέμβριο. Μου έστειλαν (μετά από 1 μήνα) βιβλιάριο υγείας κ βιβλιάριο για τις ουρίτσες στο οποίο έγραφε ότι οι εισφορές οφείλονται από την ημερομηνία ορκωμοσίας (κ όχι από την εγγραφή στο σύλλογο όπως νομίζω γίνεται στο ΤΝ - στη δικιά μου περίπτωση οι ημερομηνίες απέχουν γύρω στις 20 ημέρες - εντωμεταξύ ημερομηνία εγγραφής στο ΤΥΔΕ είναι η ημερομηνία που πρωτοκόλλησαν την αίτησή μου) κ ότι αν έχει περάσει 3μηνο από την ορκωμοσία μέχρι την εγγραφή στο ΤΥΔΕ (στην περίπτωσή μου πέρασε για λίγες ημέρες) οι εισφορές μετατρέπονται σε χρηματικές (δεν γίνεται δηλ να κολλήσω ουρίτσες προφανώς άρα γιατί μου έστειλαν βιβλιάριο;) κ τοκίζονται όπως όταν δεν παραδοθεί εμπρόθεσμα το βιβλιάριο ενσήμων. Επομένως, οι τόκοι ξεκινάν αν δεν καταβάλλω το ποσό μέχρι τέλος Φεβρουαρίου από 1η Μαρτίου ή από 1η Ιανουαρίου 2013; Οπότε αν το καταβάλλω άμεσα είναι 100 ευρώ (25 x 4 μήνες); Καταβάλλω το ποσό στην Εθνική και τους στέλνω απλώς με φαξ την απόδειξη κ είμαι εντάξει; Οπότε μετά στον σύλλογο δεν προσκομίζω ούτε το βιβλιάριο ούτε την απόδειξη; Και κάτι ακόμη, το βιβλιάριο υγείας ποιος το θεωρεί; Ελπίζω να μη σας κούρασα!

ylaw26
Εικόνα: ylaw26
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 19/12/2012

 

      Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις συνάδελφοι , μακάρι να ήταν τόσο άμεσοι και βοηθητικοί   στο ΤΥΔΕ και στις λοιπές υπηρεσίες  , όταν βρώ τα "ζεστά μετρητά" θα τους πληρώσω θα έχουν μαζευτεί και κάμποσα τώρα , δεν φτάνει που πρέπει να δίνεις 25 το μήνα αλλα πρέπει να χάνεις και το χρόνο σου περιμένοντας στις ουρές τις εθνικής  ...

newlaw6
Εικόνα: newlaw6
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 24/01/2015

 Είμαι ασκούμενη δικηγόρος.Έστειλα τα χαρτιά μου στο ΤΥΔΕ τέλος Δεκέμβρη (παραμονή πρωτοχρονιάς για την ακρίβεια) και έκτοτε δεν έχω λαβει νέα απο αυτούς.Γνωρίζει κανείς πόσο καιρό παίρνει η διαδικασία εγγραφής;Να τους τηλεφωνήσω να ρωτήσω τι γίνεται; Πάντως συστημένο το ταχυδρόμησα.