Ανακοίνωση Επιτροπής Αλληλεγγύης: Ενημέρωση σχετικά με την αίτηση θεραπείας για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση του ΔΣΑ - Κατάλογοι, δικηγόρων και ασκουμένων, δικαιούχων οικονομικής ενίσχυσης

Ο ΔΣΑ, αφού εξέτασε τις αιτήσεις που υπεβλήθησαν έως και 21/4/2020, διένειμε στους δικαιούχους την οικονομική ενίσχυση ύψους 200 ευρώ για δικηγόρους και 100 ευρώ για ασκούμενους από το λογαριασμό αλληλεγγύης του ΔΣΑ, με εισοδηματικά κριτήρια, κατά αύξουσα σειρά εισοδήματος (πλην όσων έχουν δηλωθεί στο Σύλλογο ως ΑΜΕΑ, οι οποίοι έλαβαν το οικονομικό βοήθημα, χωρίς εισοδηματικά κριτήρια).

Για λόγους πλήρους διαφάνειας επισυνάπτεται στην παρούσα πίνακας με τους αριθμούς πρωτοκόλλου των αιτήσεων που έγιναν δεκτές. Οι συνάδελφοι, των οποίων οι αιτήσεις δεν συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα, εφόσον υπέβαλαν εμπρόθεσμη αίτηση, πλην όμως θεωρούν ότι εκ παραδρομής αυτή δεν έγινε αποδεκτή, μπορούν να υποβάλουν αίτηση θεραπείας στο email dsa@dsa.gr έως και την Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020.

Στην αίτηση θεραπείας πρέπει να αναγράφεται η ιδιότητα του αιτούντος (δικηγόρος ή ασκούμενος δικηγόρος), ο αριθμός μητρώου ΔΣΑ, ο αριθμός πρωτοκόλλου και η ημερομηνία της αρχικής αίτησης καθώς και οι κατ’ ιδίαν προβαλλόμενοι λόγοι.

Για λόγους διευκόλυνσης της υπηρεσίας και επιτάχυνσης της διαδικασίας, παρακαλούνται οι συνάδελφοι που θα υποβάλουν αίτηση θεραπείας να αναφέρουν στο θέμα του email τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης, την ημ/νία υποβολής της, το ονοματεπώνυμο του αιτούντος και τον αριθμό μητρώου [με την ακόλουθη μορφή: ΧΧΧ/ΧΧ.4.2020 Όνομα Επώνυμο ΧΧΧΧΧ) Η Επιτροπή Αλληλεγγύης του ΔΣΑ θα συνεδριάσει στις 11.5.2020 προς εξέταση των αιτήσεων θεραπείας.

Ενημερώνουμε περαιτέρω ότι οι συνάδερφοι, των οποίων οι αιτήσεις βρίσκονται στο σχετικό πίνακα, πλην όμως δεν έχει πιστωθεί το σχετικό ποσό στον τραπεζικό τους λογαριασμό λόγω εσφαλμένης αναγραφής του αριθμού IBAN, θα εισπράξουν το συγκεκριμένο ποσό άμεσα.

Ειδικότερα, όσοι έχουν ήδη προβεί στη σχετική διόρθωση και τηρούν λογαριασμό στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ θα το εισπράξουν τη Δευτέρα 4/5/2020. Όσοι τηρούν λογαριασμό σε άλλη τράπεζα, έως την Τρίτη 5/5/2020.

Όσοι δε εκ των συναδέρφων δεν έχουν προβεί στη συγκεκριμένη διόρθωση αριθμού IBAN του τραπεζικού τους λογαριασμού, θα εισπράξουν το εν λόγω ποσό την επομένη εργάσιμη από την ημέρα κατά την οποία θα προβούν στη σχετική διόρθωση.

Επιτροπή Αλληλεγγύης

Η πρόεδρος Μαρινέττα Γούναρη-Χατζησαράντου Σύμβουλος-Ταμίας

Τα μέλη

Κων/νος Ρίζος,

Γεώργιος Κλεφτοδήμος,

Ιωάννης Κάπος,

Ζώης Σταυρόπουλος και

Βενιαμίν Μπατής,

Σύμβουλοι του ΔΣ

 

ΣυνημμένοΜέγεθος
ar._protok._dikaioyhon_askoymenon.doc13.32 KB
ar._protok._dikaioyhon_dikigoron.doc23.4 KB

Τελευταία Νέα

Εκδηλώσεις
13:14
30/09/20
Το Ινστιτούτο για το Δίκαιο Προστασίας της Ιδιωτικότητας, των Προσωπικών Δεδομένων και την...
Νομική Επικαιρότητα
17:58
25/09/20
Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας διεξάγει την κάτωθι έρευνα για...
Ανακοινώσεις ΕΑΝΔΑ
19:57
23/09/20
Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών               ...
Ανακοινώσεις ΕΑΝΔΑ
19:56
23/09/20
Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών               ...
Ανακοινώσεις ΕΑΝΔΑ
19:51
23/09/20
Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών               ...
Ανακοινώσεις ΕΑΝΔΑ
16:14
22/09/20
Παραθέτουμε το δελτίο τύπου που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την 1η...
Ανακοινώσεις Δικαστηρίων
16:13
22/09/20
Εκδόθηκε, κατόπιν παρέμβασης του δικηγορικού σώματος, ΚΥΑ με την οποία παρατείνεται μέχρι και 31.12...
Νομική Επικαιρότητα
12:47
11/09/20
Ερώτημα προς τον Υπουργό Εσωτερικών και τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης απέστειλε σήμερα ο...
Ανακοινώσεις ΕΑΝΔΑ
11:22
08/09/20
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΑΝΔΑ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ EBRU TIMTIK ΣΤΗΝ...