Διαγωνισμος Συμβολαιογράφων 2013-2014-2015

5 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
ninaki
Εικόνα: ninaki
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 21/09/2010

 Ενδιαφέρεται κανένας για το διαγωνισμό συμβολαιογράφων; Ο τελευταίος διαγωνισμος έγινε για τις θέσεις που είχανε βγει το 2012. Σύμφωνα με το νομό (κωδικα συμβολαιογράφων) ο διαγωνισμος πρεπει να προκηρύσσεται κάθε χρονο.Τι κοροϊδία ειναι αυτή;

ninaki
Εικόνα: ninaki
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 21/09/2010

 Όσοι γράφετε στο φόρουμ  του διορισμού δημιουργήσετε εδώ ενα προφίλ για να μπορέσουμε να συννενοηθουμε! 

Elena K
Εικόνα: Elena K
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 13/12/2011

 Τελικά τι γίνεται με το διαγωνισμό;καταρχήν αξίζει να δώσει κανείς ρε παιδιά;τι δουλειές ΄εχουν σήμερα οι συμβολαιογράφοι;

kdtzouv
Εικόνα: kdtzouv
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 14/02/2015

Βεβαίως και  θα πρέπει να υπάρξει κάποιας μορφής οργάνωση και από εμάς που ενδιαφερόμαστε γιατί αλλιώς δεν πρόκειται κανένας να βιαστεί. Πράγματι κι εγω είμαι μια από αυτούς που έχω σταματήσει τη δικηγορία εδώ και 21/2 χρόνια, αφοσιώθηκα στο διάβασμα και στα φροντιστηρια, περιμένω τόσο καιρό, θέλω να κάνω οικογένεια και δεν τολμάω γιατί δεν έχω έστω μια ημερομηνία στο περίπου. Από Δευτέρα ξαναρχίζω τα τηλέφωνα στο Υπουργείο και πιστεύω ότι αυτό θα πρέπει να κάνουν όλοι. Είμαι επίσης ανοιχτή σε όποια πρόταση επίσκεψης στο Υπουργείο μαζί με άλλα άτομα, ώστε να εισακουστούμε επιτέλους. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι είχε κατατεθεί προσφυγή από Υποψηφίους με σκοπό να υπάρξει δυνατότητα επιλογής περισσότερων από μιας θέσεων και περίμεναν, λέει, να βγει η απόφαση πρώτα. Κάποιοι είπαν ότι η απόφαση έχει ήδη βγει. Αλλά ούτε και για αυτό δεν υπάρχει ενημέρωση.

evi83a
Εικόνα: evi83a
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 09/05/2015

Συνάδελφε, που ζήτησες υπόδειγμα της αίτησης, καλησπέρα! Σε παρακαλώ, γράφε εδώ, για να συνεννοηθούμε και να έρθουμε σε επαφή. Στο άλλο forum σχόλια, με τα οποία προσπαθούμε να έρθουμε σε επαφή, δεν ανεβαίνουν λόγω της πολιτικής του forum να μην ανεβαίνουν ηλεκτρονικές διευθύνσεις και γενικά προσωπικά στοιχεία. Αν θέλεις, στείλε μου εδώ ένα προσωπικό μήνυμα ή φτιάξε μία οποιαδήποτε ηλεκτρονική διεύθυνση ή έναν οποιονδήποτε λογαριασμό Facebook(με άσχετους χαρακτήρες, δεν είναι ανάγκη να φαίνονται τα προσωπικά σου στοιχεία) και θα έρθω εγώ σε επαφή μαζί σου για τα περαιτέρω.

Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Nikoregano
Εικόνα: Nikoregano
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 18/10/2014

Καλησπέρα, 

Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας σχετικά με ένα ζήτημα που έχει προκύψει, όχι αμεσα με τις εξετάσεις των συμβολαιογράφων αλλά παραπλήσιο. Ενδιαφέρομαι λοιπόν να παρακολουθήσω φροντιστίρια σχετικάμε τις εν λόγω εξετασεις. Πήγα και εγώ και ρώτησα σε γνωστό φροντιστηριο πλησίον της Νομικής αθηνών επι της οδου σόλωνος για το οποίο έχω ακουσεί εξαιρετικά λόγια από πολλούς συναδέλφους (όχι ομως και από όλους) και όχι με ζήτημα τις εξετάσεις των συμβολαιογράφων. Η τιμή λοιπόν που μου έδωσαν για το σύνολο των διδάκτρων είναι σχεδόν η διπλάσια σε σχέση με άλλα νομικά φροντιστήρια (πχ στην καννιγγος). Η ερωτηση μου λοιπόν είναι αν κάποιος συνάδελφος έχει παρακολουθήσει στα παραπάνω φροντιστήρια και αν όντως μπορουν να δικαιολογήσουν τέτοια διαφορά τιμής (πχ σημειώσεις, μέγεθος τμημάτων καθηγητές κλπ)

Ευχαριστώ πολύ

ΥΓ. Αν η ως άνω ανάρτιση περιέχει κάτι μεμπτο παρακαλώ να την κατεβάσετε