Εκλογες 2012???
- Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
Έχει κανένας πρόβλημα με τη συμπλήρωση της αίτησης προτίμησης??Εγώ τσεκάρω το κουτί Α και μετά πάω να τσεκάρω και το κουτί Β αλλά τσεκάρωντας το Β ξετσεκάρεται αυτόματα το Α.Δηλαδή δεν μπορώ να τσεκάρω δυο κουτιά μαζί!
Ξετσεκάραται αυτόματα γιατί η επιλογή Β εμπερικλείει και την επιλογη Α όπως και η Γ εμπερικλείει τις 2 προηγούμενες.
Συνάδελφοι καλημέρα και χρόνια πολλά! Τώρα που κάναμε τισ αιτήσεις, μήπως γνωρίζει κανείς πότε θα γίνει η κλήρωση?
Κατι επισημο δεν βρηκα
Στις εκλογες 4-10-2009, η κληρωση εγινε στις 23-9-2009, δηλαδη 11 ημερες πριν τις εκλογες
Σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. 37015/18-4-2012 εγκύκλιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης αναστέλλονται οι εργασίες των δικαστηρίων 3 εργάσιμες ημέρες πριν τις εκλογές και 3 μετά δηλ. από 2-5-2012 έως 9-5-2012 (στο Πρωτοδικείο Αθηνών συν 2 ημέρες μετά δηλ. έως 11-5-2012). Στα άνω χρονικά διαστήματα αναστέλλεται και η διενέργεια των πλειστηριασμών. Ποινικές δίκες που θα αρχίσουν στο ακροατήριο πριν την 2.5 θα συνεχιστούν και μετά την 2.5.
Αναφορικά με την κλήρωση των δικαστικών αντιπροσώπων, παραθέτω σημοσίευση από την ιστοσελίδα του Άρειου Πάγου:
"Τελευταία ενημέρωση 21-4-2012, 11:00 μ.μ. (ανανέωση σελίδας)
Έχει ολοκληρωθεί η καταχώρηση των καταλόγων και αιτήσεων προτίμησης/εξαίρεσης των συλλόγων και υπηρεσιών.
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται η ολοκλήρωση της αποστολής από τις Νομαρχίες και το Υπουργείο Εσωτερικών των εκλογικών τμημάτων της Χώρας με τελική προθεσμία αποστολής την 26/4/2012. Η κλήρωση των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής αναμένεται μετά από αυτή την ημερομηνία."
Δημοσιεύτηκε η εγκυκλιος με οδηγίες για την διεξαγωγη των βουλευτικων εκλογων 2012
http://www.lawnet.gr/news/egkuklios-me-leptomereis-odigies-gia-tin-imera...
Την Πέμπτη ε? Κομματάκι δύσκολο. Αντε να δούμε τι θα δούμε .....
Ήδη πάντως απο αύριο 26-04 αρχίζουν τα σεμινάρια του δσα..οπότε λογικά πριν τις 4 που ξεκινούν θα ξέρουμε;;!!
paraskeyh θα ξερουμε
Μέχρι στιγμής ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τον Άγριο Πάγο για την κλήρωση. Οπότε λογικά σήμερα στο πρώτο σεμινάριο του ΔΣΑ θα εμφανιστούν όσοι είναι σίγουροι (λόγω αυτοπεποίθησης και όχι μόνο...) για την επιλογή τους... Θα περάσω να κόψω φάτσες...
Συγγνώμη δηλαδή αλλά είμαι ημοναδική που δεν θα ήθελα να παρακολουθήσω ενα 2ωρο σεμινάριο χωρις να είμαι σίγουρη αν θα διοριστώ??
Είναι απλή και κοινή λογική μονο δικη μου ότι θα έπρεπε να βγουν οι διορισμοί και μετά να γίνουν τα σεμινάρια??
Προνοεί ο σύλλογός σας για τους βυσματίες...
Σήμερα θα πάνε οι λίγοι να παρακολουθήσουν με άνεση το σεμινάριο και από αύριο θα είμαστε σαν σαρδέλες για να ακούσουμε...
Δεν έχω λόγια...
Πήρε κάτι το αυτί μου για συγχωνεύσεις εκλογικών τμημάτων ώστε να μειωθεί ο αριθμός των δικ. αντιπροσώπων. Τώρα ισχύει, δεν ισχύει?!!! Ες αύριον τα σπουδαία. Α, και κάτι άσχετο: πόσα θα πάρουμε (εάν και εφόσον πάρουμε)????
Τα περί συγχωνεύσεων ισχύουν, με την έννοια ότι το ανώτερο όριο εκλογέων αυξήθηκε από 450 σε 600..
Τελευταία ενημέρωση 27-4-2012, 10:00 π.μ. (ανανέωση σελίδας)
Έχει ολοκληρωθεί η καταχώρηση των καταλόγων, των αιτήσεων προτίμησης/εξαίρεσης των συλλόγων και υπηρεσιών, ενώ υπάρχει εκκρεμότητα στην αποστολή των εκλογικών τμημάτων από 2 περιφέρειες.
Η κλήρωση των δικαστικών αντιπροσώπων πιθανότατα θα γίνει σήμερα το μεσημέρι (Παρασκευή 27 Απριλίου). Τελική ενημέρωση σε μερικές ώρες.
Οι υποψήφιοι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα μπορέσουν να αναζητήσουν το όνομά τους στην ιστοσελίδα του Αρείου Πάγου. Επίσης, μετά την κλήρωση θα υπάρχει και ενημέρωση μέσω τηλεφώνου στα 2106419139-140
Σήμερα κληρώνει, σήμερα κληρώνει...
Παρεμπιπτόντως, οι έφοροι, από την έως τώρα εμπειρία μου, είναι διακοσμητικοί κ ίσως κακώς τους τα "σκάει" το κράτος. Κρατώ μια επιφύλαξη γιατί δε γνωρίζω εάν είναι επιφορτισμένοι κ με κάτι άλλο πέραν του συμβουλευτικού/εποπτικού ρόλου τους προς εμάς. Ως προς αυτό το καθήκον τους όμως έχω πικρή εμπειρία. Αντί να με προστατέψει, μου επαναλάμβανε τις γραπτές οδηγίες, που μας είχαν δοθεί. Αν σε αδειάζει κανονικά ο έφορός σου, τι να περιμένεις..
Η κλήρωση των δικαστικών αντιπροσώπων θα γίνει σήμερα το μεσημέρι (Παρασκευή 27 Απριλίου), από τις 14:30 και μετά. Τελική ενημέρωση σε μερικές ώρες. Οι υποψήφιοι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα μπορέσουν να αναζητήσουν το όνομά τους στην ιστοσελίδα του Αρείου Πάγου. Επίσης, μετά την κλήρωση θα υπάρχει και ενημέρωση μέσω τηλεφώνου στα 2106419139-140.
Από το site του Αρείου Πάγου
κανένα νέο από τους διορισμούς;στην ιστοσελίδα πάντως τίποτα ακόμη..
Τα τηλέφωνα είναι κατεβασμένα πάντως!!!
δεν δοκίμασα...αλλά μάλλον τα ψήνουν ακόμη!!!
*)Η κλήρωση των δικαστικών αντιπροσώπων έγινε Παρασκευή 27 Απριλίου, στις 14:30.
Σε λίγη ώρα, οι υποψήφιοι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα μπορέσουν να αναζητήσουν το όνομά τους στην ιστοσελίδα του Αρείου Πάγου. Επίσης, ομοίως σε λίγη ώρα θα υπάρχει και ενημέρωση μέσω τηλεφώνου στα 2106419139-140.
areios pagos
Ε ναι τώρα γίνεται το μαγείρεμα.......
η κλήρωση!!! συνάδελφε...
ας ελπίσουμε να μείνει και σε μας κανένα μεζεδάκι!!!
http://www.areiospagos.gr/ekloges/DIORISMOI_SEARCH.asp Τπτ ακόμα.....???????????????!!!!